اخبار تربیت بدنی

با حکم وزیر علوم،تحقیقات و فناوری دکتر علیزاده به عنوان دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون دانشگاهی منصوب شد.

ایرج احسانی 0 25 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی، دکتر محمد حسین علیزاده را به عنوان دبیر مجمع عمومی فدراسیون دانشگاهی برای برگزاری انتخابات این فدراسیون منصوب کرد.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

پانزدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان دختر و پسر

ایرج احسانی 0 104 رتبه مطلب: بدون رتبه

احتراما، به استحضار می رساند با عنایت به بررسی های بعمل آمده برگزاری پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به تابستان 1400 موکول گردید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه نمایید.

شصت و دومین جلسه شورای ورزش دانشگاه سمنان در سال جدید برگزار شد.

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

شصت و دومین جلسه شورای ورزش دانشگاه سمنان روز چهارشنبه مورخ 99/02/31 به ریاست جناب آقای دکتر نصیری زرندی ریاست محترم شورا، تشکیل جلسه داد.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ثبت اطلاعات در سامانه

ایرج احسانی 0 55 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به اینکه یکی از مباحث مربوط به ارزیابی دانشگاه ها ثبت اطلاعات و آمار بخشنامه پیوست در سامانه می باشد، لطفا نسبت به ثبت و به روزرسانی اطلاعات در سامانه تا پایان خرداد ماه اقدام لازم را به عمل آورید.

در گفتگو با مسیحای اکبر معاون اداره کل تربیت بدنی: کلیه فعالیت های ورزشی در دانشگاه ها بر اساس آیین نامه ، دستورالعمل هاو بخشنامه های ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا انجام می کیرد.

ایرج احسانی 0 78 رتبه مطلب: 2/0

در خدمت آقای مسیحای اکبر معاون اداره کل تربیت بدنی هستیم و از ایشان در خصوص وضعیت ورزش دانشگاه ها در شرایط کرونا ویروس جویا شده، لطفا در خصوص اقدامات صورت گرفته اداره کل تربیت بدنی توضیحاتی را ارائه فرمایید؟

با سلام

با توجه به شيوع بيماري كرونا و الزم بر ماندن در خانه در شرايطي كه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي تعطيل بودند اداره كل تربيت بدني پویش دانشجويي «در خانه می‌مانیم و ورزش می‌کنیم» را  با هدف ماندن در خانه و خود مراقبتي از طريق سبك زندگي سالم و فعال را تبليغ كرد. بر اين اساس اداره كل همراستا با سياست هاي پيشگيرانه براي اجراي طرح پويش ضمن بررسي ظرفيت هاي موجود در دانشگاه هاي كشور اقدام به راه اندازي و به روزرساني سامانه " ستاو" با هدف ارائه خدمات آموزشي و ورزشي به دانشگاهيان از طريق انجام فعاليت ها و تمرينات ورزشي به وسيله اشتراك گذاري اين سامانه در فضاي مجازي  نموده است.

برگزاری بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور

ایرج احسانی 0 54 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن شطرنج اداره کل تربیت در نظر دارد بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج  دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور  (دانشگاه های دولتی، پیام نور، جامع علمی کاربردی، غیرانتفاعی و فنی حرفه ای) را  جمعه 16 خردادماه برگزار  کند. به منظور آگاهی از شرایط  حضور به دستورالعمل (لینک پیوست)  مراجعه نمایید.

شایان ذکر می باشد به 6 نفر برتر این مسابقات حکم  قهرمانی و جوایز ارزنده ای اهدا می گردد.

دستورالعمل بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج  دانشجویی

دکتر محمد حسن عبدالهی مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز و دبیر منطقه 7 ورزش کشور یکی از مشکلات اصلی تربیت بدنی دانشگاه ها بویژه دانشگاه های کوچک را نداشتن ساختار مناسب دانست.

ایرج احسانی 0 63 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر عبدالهی ،مشکل اصلی دانشگاه ها بخصوص دانشگاه های کوچک را عدم برخورداری از ساختار مستقل اداره تربیت بدنی یا نیروی متخصص در آن دانشگاه می باشد ضمنا بکارگیری نیروهای غیر ورزشی در امور مرتبط با ورزش از جمله دیگر مشکلاتی می باشد که بایستی در این زمینه  تمهیداتی را در نظر گرفته شود، که دانشگاه ها حداقل یک نیروی کارشناس ورزش در اختیار داشته باشند .

جلسه کمیته توسعه ورزش های همگانی با حضور اعضای این کمیته ومدیران استان‌های ورزشی بصورت مجازی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

جلسه کمیته توسعه ورزش های همگانی با حضور اعضای این کمیته ، دبیران مناطق و دبیران استان‌های ورزشی بصورت مجازی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

اولین جلسه هم افزایی و هم اندیشی توسعه ورزش همگانی در سال جدید با حضور دکتر علیزاده در وزارت ورزش و جوانان برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

با دعوت دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان از دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اولین جلسه هم افزایی و هم اندیشی توسعه ورزش همگانی برگزار شد.

در این جلسه با استناد به سیاستهای کلی وزارت ورزش و جوانان مبنی بر تامین منافع ملی ،همچنین رویکرد و نگاه جدید وزارت ورزش در راستای تعامل سازنده با دستگاههای تاثیرگذار در امر ورزش، پیشنهاد ایجاد زمینه  برای بهبود تعاملات بین بخشی از سوی وزارت متبوع ارایه  شد.

ایرج احسانی 0 43 رتبه مطلب: بدون رتبه

در گفتگو با آقای حبیب الهی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران و دبیر منطقه یک ورزش دانشگاه ها، ازمهمترین مشکلاتی که پیش روی ورزش دانشگاه ها وجود دارد می توان به کمبود اعتبار مراکز تربیت بدنی، کمبود فضا و سرانه ورزشی به علت  بالا بودن هزینه خرید  زمین و ساخت اماکن و تجهیزات ورزشی علاوه بر تخصیص اعتبار سالانه  بیشتر اشاره کرد و  قطعا بهترین راهکار برای رفع مشکلات ورزش در دانشگاه ها، ورود بخش خصوصی و افراد خیر به حوزه ساخت و ساز و تجهیز اماکن ورزشی می باشد که شایسته است مدنظر قرار گیرد.