اخبار تربیت بدنی

نظارت و ارزیابی مستمر بر نحوه ي عملکرد و اجراي طرح پايش تندرستي دانشجويان در مراكز تندرستی و مشاوره ورزشی

ایرج احسانی 0 13 رتبه مطلب: بدون رتبه

اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان به عنوان متولی توسعه و تعمیم ورزش، نشاط و تندرستی در دانشگاه ها با هدف ایجاد زمینه برای رشد سلامت جسمانی و بهبود سبک زندگی دانشجویان، با بهره­گيري از نيروهاي متخصص موجود در دانشگاه ها با رویکردی علمی اقدام به اجرای طرح پایش تندرستي دانشجویان همزمان با شروع سال تحصيلي در واحد ارزیابی تندرستی و مشاوره ورزشی در دانشگاه ها مي نمايد،

اطلاعیه ثبت نام کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی

ایرج احسانی 0 8 رتبه مطلب: بدون رتبه

نظر به اینکه مجمع عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به منظور انتخاب رئیس فدراسیون در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

بدینوسیله شرایط و ضوابط کاندایداتوری( پیوست) برای شخصیت های علمی- ورزشی علاقه مند به احراز پست ریاست فدراسیون (با توجه به شرایط پیوست) تقدیم میگردد.

برگزاری جلسه هماهنگی و بررسی عملکرد انجمن های ورزشی رشته های بدمینتون، تنیس روی میز، اسکواش ، تیراندازی و شطرنج

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

در جلسه هماهنگی و بررسی عملکرد انجمن های ورزشی رشته های مذکور که در محل اداره کل تربیت بدنی برگزار گردید، در ابتدا دکتر علیزاده ضمن تشکر از حضور در جلسه کلیاتی را در خصوص اهداف برگزاری جلسه با هدف ایجاد فرصت برای کلیه انجمن های ورزشی در ارائه نظرات و گزارشات مربوط به رشته خویش و بررسی عملکرد انجمن ها بیان نمودند. در این جلسه مسئولین انجمن های ورزشی گزارشی از عملکرد خویش در سال جاری و آمار و ارقام مشارکت دانشجویان در رشته های مربوطه را ارائه نمودند. همچنین انتظارات و درخواست های اداره کل از سوی دکتر پورکیانی مسئول دفتر مشترک انجمن های اداره کل به مسئولین انجمن ها یادآوری گردید .

تکميل و بهره برداري پروژه هاي عمراني ورزشي در دانشگاه ها در دهه مبارک فجر

ایرج احسانی 0 26 رتبه مطلب: بدون رتبه

تکميل و بهره برداري پروژه هاي عمراني ورزشي در دانشگاه ها در دهه مبارک فجر

دکتر علیزاده گفت: با حمایت اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم و اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان پروژه های عمرانی ورزشی در دانشگاه ها تکمیل و در دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد.

برگزاری جلسه کارگروه توسعه ورزش همگانی

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

سومین جلسه توسعه ورزش همگانی روز چهارشنبه2 بهمن ماه سال جاری با حضور اعضای این کارگروه در محل این اداره برگزار گردید.

اختتامیه دوره مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 78 رتبه مطلب: بدون رتبه

کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی ویژه کارشناسان و مدیران تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری در محل آکادمی ملی المپیک به پایان رسید .

ابلاغ آیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

ایرج احسانی 0 41 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توه مدیران محترم تربیت بدنی:

عنایت به ماده 2 مصوبه شماره 7418 شوراي عالی انقلاب فرهنگی و با هدف توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت هاي برابر، بهره گیري از مزیت هاي منطقه اي، کاهش تمرکز و همچنین استفاده از مشارکت بیشتر دانشگاه ها در تصمیم گیري، ده کلان منطقه آموزش عالی تشکیل شده است. در همین راستا و در ادامه فعالیت هاي منطقه اي در حوزه ورزش دانشگاهی و به منظور بهبود ساختار مدیریت، تصمیم گیري و تقویت اختیارات مناطق در چارچوب مصوبه مذکورآیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به پیوست به منظور اجراء ابلاغ می گرد.

بخشنامه

آیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 65 رتبه مطلب: بدون رتبه

دومین روز برگزاری کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی با حضور36 نفر از  مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه های کشور برگزار گردید.

برگزاری جلسه شورای ورزش دانشگاه لرستان

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

رئیس دانشگاه لرستان در جلسه شورای ورزش دانشگاه: از توانمندیهای دانشگاه برای توسعه ورزش استان باید بیشتر از گذشته استفاده شود