اداره کل تربیت بدنی

30

پيام تبريک سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به مناسبت موفقیت کاروان ورزشي دانشجويان در بيست و نهمين دوره بازي‌هاي يونيورسياد چين تايپه

پيام تبريک سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به مناسبت موفقیت کاروان ورزشي دانشجويان در بيست و نهمين دوره بازي‌هاي يونيورسياد  چين تايپه

دانشجویان ورزشکار و قهرمان ایرانی ، اعضای محترم تیم های والیبال، تکواندو، ووشو، تیر و کمان، وزنه برداری، جودو، بدمینتون و شمشیربازی کاروان ورزشی دانشجویی ایران درخشش چشمگیر شما دختران و پسران دانشجو در مسابقات بیست و نهمین دوره بازی های یونیورسیاد ۲۰۱۷چین تایپه و کسب ۲۳مدال ارزشمند طلا، نقره و برنز موجب شادمانی و افتخار همه دوستداران ایران اسلامی شد .

تکرار نتیجه درخشان و بی سابقه دوره قبل کاروان دانشجویان ایرانی و کسب رتبه و جایگاه دهم مسابقات جهانی دانشجویان در میان ۱۴۱کشور شرکت کننده، نشان دهنده برنامه ریزی مناسب و مدیریت علمی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی در عرصه تربیت بدنی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و همچنین بیانگر توانایی ها و شایستگی های شما دانشجویان عزیز به نمایندگی از همه دانشجویان ایران سرافراز است .

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ورزش به مثابه بخش مهمی از فرهنگ دانشگاهی می نگرد که سبب گسترش نشاط و تقویت روحیه کار جمعی بوده و سلامت جسمی و روحی، جهت فعالیت فکری اصحاب اندیشه فراهم می آورد .

اینجانب به نمایندگی از جامعه بزرگ علمی و دانشگاهی ایران، این موفقیت بزرگ را به شما عزیزان، خانواده های محترمتان و عموم مردم قدرشناس ایران تبریک و شادباش می گویم. همچنین لازم می دانم مراتب قدردانی و سپاس خود را از اصحاب رسانه به ویژه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و کلیه خبرنگاران و روزنامه نگاران ورزشی در اطلاع رسانی به افکار عمومی و پوشش مطلوب این افتخار آفرینی اعلام نمایم .

تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (75)