اداره کل تربیت بدنی

صعود اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه به ارتفاعات اشترانکوه

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز چهارشنبه مورخ ۱۸ مردادماه ۱۳۹۶ تیمی متشکل از اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی سه روز به ارتفاعات اشترانکوه در استان لرستان، صعود کردند.

حسین پار مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این‌باره اظهار داشت: با توجه  به رویکرد ورزشی این دانشگاه برای توسعه ورزش همگانی در بین دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی و همچنین به منظور تأمین سلامت جسمی و روانی آنان، رشته کوهنوردی در این دانشگاه فعالیت خود را بیشتر کرده است.

ایشان در ادامه تصریح کرد: در این برنامه سه روزه فرهنگی ورزشی که در ارتفاعات اشترانکوه و دریاچه گهر انجام شد، اعضای تیم کوهنوری دانشگاه با رعایت اصول کوهنوردی با موفقیت صعود کرده و با سلامت کامل به کرمانشاه بازگشتند،‌ وی همچنین ضمن تشکر و قدردانی از حمایت‌های مادی و معنوی ریاست و معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه اظهار امیدواری کرد که در آینده نیز با تداوم این حمایت‌ها شاهد اجرای بیشتر چنین برنامه‌هایی باشیم.

گفتنی است؛ گروه کوهنوردی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این صعود متشکل بود از آقایان: رضا ملکشاهی، بهمن میرزایی، مسعود خسروداد، حامد رشیدی، عقیل الوندمنش، بشیر حیدریان، ابراهیم فیضی، حسین اخباری و افشین امیری.

تعداد امتیازات: (2) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (136)