اداره کل تربیت بدنی

13

برگزاری گردهمایی دبیران مناطق 10 گانه ورزشی، مسئولین ورزش بانوان و انجمن های ورزشی

گردهمایی دبیران مناطق ده گانه ورزشی و نمایندگان ورزش دختران دانشگاه های مناطق و

روسای انجمن های ورزشی اداره کل تربیت بدنی- شهریورماه 1396-سازمان اموردانشجویان

گردهمایی دبیران مناطق ده گانه ورزشی و مسئولین ورزش بانوان وروسای انجمن های ورزشی رشته های المپیادی اداره کل تربیت بدنی روز سه شنبه مورخ 21 شهریورماه سال جاری برگزار گردید. پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ، ابتدا آقای دکتر پورکیانی با ارائه گزارشی اجمالی از فعالیت های اداره کل، به نقش و اهمیت مناطق ورزشی در اجرای دقیق فعالیت ها اشاره کردند.

در ادامه دکتر ریاضی معاون دانشجویان داخل سازمان ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه از نقش و اهمیت ورزش و فعالیت های ورزشی اشاره کرده و اعلام داشتند یکی از چشم اندازهای سازمان در بخش ورزش و فعالیت های ورزشی، پیش بینی و برگزاری مسابقات بین المللی و برون مرزی می باشد که این فرآیند می بایست از طریق ارتباط دانشگاه ها با هماتایان خارجی خود صورت پذیرد. ایشان در ادامه به نقش آفرینی دانشجویان در یونیورسیاد پرداختند و گفتند در ایندوره کارنامه کاروان اعزامی به مسابقات دانشجویان جهان قابل قبول می باشد.

در ادامه آقای دکتر سمنانیان ( مشاور معاون علمی، فناوری سازمان برنامه و بودجه)و میرطالبی( نماینده کمیسیون گردشگری، فرهنگی و ورزشی سازمان برنامه و بودجه) در خصوص ورزش دانشگاهی و ظرفیت های موجود برای کسب ایده آل های مورد نظر در خصوص استفاده از ظرفیت های گردشگری و صنعت توریسم ایراد سخنرانی کردند. ایشان پیشنهاد داشتند دانشگاه ها بخشی از فضاهای خود را  بایستی  تحت عنوان دیوار مشاهیر و مفاخر ورزشی  اختصاص نمایند، و شرایطی را فراهم آورند تا پس از هر رویداد ورزشی ، انعکاس فعالیتها و عکس قهرمانان ورزشی دانشگاه خود را  در تیتر اول جراید و روزنامه های ورزشی و هم  غیر ورزشی نیز قرار گیرد. در حاشیه این گردهمایی  به پاس بزرگداشت یاد و خاطره  جناب آقای عبدالرضا موزون اولبن مدیر تربیت بدنی وزارت علوم که با تلاش ها و زحمات خود موجب حرکت رو به جلو ورزش و فعالیت های ورزشی را فراهم نموده  بودند. با حضور خانواده محترم نامبرده از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در ادامه آقای دکتر حسینی (معاون دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای ) راجع به توانایی ها و ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه ای و  در راستای اشتغال زایی و کار آفرینی و حمایت از تولیدات داخلی  و به پیشنهاد آقای دکتر پورکیانی در خصوص همکاری با دانشگا ها ی وزارت علوم اشاره کرده و اظهار داشتند این دانشگاه در خصوص تهیه البسه ورزشی و تجهیزات و امکاناتی که توانایی ساخت آنها را دارند بطور جدی اعلام همکاری و آمادگی خدمت رسانی را دارند .

از سخنرانان بعدی خانم دکتر مهنام(نماینده یونسکو در ایران) که به نقش ورزش در تبادل فرهنگی و فراملی آن پرداختند، در ادامه به تغییر سبک زندگی امروزه ی زندگی مردم اشاره کرده و با توجه به این تغییر باید برنامه ریزی های جدی تری صورت پذیرد همچنین ظرفیتهای یونسکو و نقش ورزش دانشگاهی نیز رهنمودهایی را داشتند در ادامه نیز  پیشنهاد اتی مینی بر گزارش  فعالیتهای ورزشی  دانشگاه ها و انعکاس فعالیت های انان  توسط دفتر کمیسیون علوم اجتماعی یونسکو همچنین حمایت و پشتیبانی در خصوص اهدای جوایز  قهرمانان اعلام نمودند

یکی از مسایل مهمی که امروزه مد نظر کلیه دستگاه ها می باشد مصرف بهینه انرژی و استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل هایی می باشد که بتوان در بهبود این شرایط کمک رسان باشد. در این خصوص از دو مدعو که با استفاده از تکنولژی های جدید و پیاده سازی آن در دو دانشگاه مانع از هدررفت انرژی شده بودند دعوت به عمل آمد که موارد مورد بحث آنها در دو محور:

-         ارائه برنامه هوشمند سازی سیستم های کنترل انرژی در فضاهای ورزشی ( مهندس اسکویی)

-         ارائه سامانه هوشمند بلیط الکترونیک  (سهبا) در استخر های ورزشی (مهندس کاغذچی) ارائه گردید.

امروزه یکی از مسایل مهم در کل کشور بحث اشتغالزایی و کارآفرینی می باشد که در این خصوص با توجه به ابلاغیه دولت در خصوص تشکیل کارگروه اشتغالزایی، بخش ورزش نیز به این مهم اقدام کرده است در این خصوص آقای دکتر برومند (مسئول انجمن کارآفرینی و اشتغالزایی در ورزش به ایراد سخنرانی پرداختند.

در قسمت دوم گردهمایی که با حضور مسئولین انجمنهای ورزشی رشته های المپیادی برگزار شد: بر اجرای مسابقات قهرمانی مناطق ورزشی در طی شش ماهه دوم سال جاری و نقش نظارتی انجمن ها در این بخش تاکید شد و مقرر شد در این خصوص هماهنگی های لازم بین دبیران مناطق ده گانه ورزشی  و انجمن های ورزشی به منظور اجرای منظم مسابقات کسب سهمیه ورودی چهاردهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی صورت گیرد. همچنین بنا به درخواست اعضای جلسه مقرر شد به منظور پرداخت یکنواخت حق الزحمه داوران و عوامل فنی مسابقات دانشگاهی در سطح کشور(مناطق 10 گانه)، آیین نامه ها ابلاغی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی با هماهنگی معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان به کلیه ادارات کل ورزشی استان ها و فدراسیون های ورزشی کشور جهت اجرا ابلاغ گردد.

همچنین در این گردهمایی آقای دکتر صادق نژاد     ( مسئول انجمن  هوش مصنوعی و رباتیک اداره کل) به ارائه برنامه های آتی انجمن مریوطه پرداختند.

تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (210)