اداره کل تربیت بدنی

برگزاری جلسه دبیران مناطق دهگانه ورزش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

جلسه دبیران مناطق دهگانه ورزش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور دبیران محترم مناطق ورزشی و مسئولین و کارشناسان اداره کل در محل سازمان امور دانشجویا ن روز شنبه مورخ 14/07/97  برگزار گردید. که پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف شامل گزارش عملکرد دبیرخانه ها، طرح توسعه همگانی رشته های ورزشی ، فعالیت ها و برنامه های ورزش قهرمانی اداره کل در شش ماهه دم سال 97، جشنواره های استانی منطقه ای وهمگانی، و ارزیابی عملکرد دبیرخانه های دهگانه،  نظرات و پیشنهادات اعضا ارائه و مقرر گردید.

• دبیرخانه ها نسبت به ارسال تقویم ورزشی نیم سال دوم اقدام لازم را بعمل آورند.

• با همکاری دانشگاه های تابعه هر منطقه نسبت به بازبینی طرح برگزاری جشنواره ورزش همگانی در مناطق ورزشی نظر خواهی گردد و ضمنا دانشگاه در خصوص راه اندازی سامانه توسعه ورزش همگانی تلاش لازم را بعمل آورند.

• نسبت به برگزاری گرامیداشت هفته تربیت بدنی با شعار دانشجو، مهر، تندرستی و همچنین روز 28 مهر روز پویایی و نشاط در ورزش دانشگاهی و برگزاری جشنواره پاییزه وزمستانه در سطح دانشگاه های منطقه هماهنگی لازم را بعمل آورند.

• ازمهرماه سال جاری ابتدا دوره های آموزشی مربیگری، داوری و کارگاه های آموزشی دانش افزایی بر اساس اولویت اعلام شده از سوی دبیرخانه مناطق با هماهنگی انجمن و فدراسیون مربوطه برنامه ریزی و برگزار گردد. در خاتمه جلسه دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی از زحمات و تلاش های دبیران مناطق قدردانی و تشکر کردند.

تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (166)