اداره کل تربیت بدنی

زمین چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به بهره برداری رسید

چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با بازی تیم های منتخب دانشجویی، مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین پار مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن تقدیر از حمایت های بی دریغ ریاست و مسئولین دانشگاه در جهت پیگری ساخت این زمین و مجموعه ورزشی روباز دانشگاه، افزود: خوشبختانه دیدگاه مثبت این عزیزان نسبت به ورزش و فعالیت های ورزشی دانشجویی باعث شده که بسترهای مناسبی به منظور تامین شادابی و نشاط روحیه دانشجویان فراهم گردد.

وی با تاکید بر بهره گیری از انرژی و ظرفیت های بالای نسل جوان، اظهار داشت : زمین چمن مصنوعی در وسعت 1000 مترمربع  و با مشارکت اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان ساخته شده است و امیدواریم در آینده نزدیک با همت واحد تربیت بدنی و حمایت های همیشگی مسئولین دانشگاه شاهد ساخت و توسعه اماکن و فضاهای ورزشی جدیدی در دانشگاه باشیم.

در حاشیه ی این بازی ایمان ایمانی کارشناس مرکز بهداشت دانشگاه ضمن ارائه ی توضیحاتی به منظور افزایش آگاهی دانشجویان در خصوص بیماری فشارخون، و تأکید بر بهبود پیشگیری و کنترل فشارخون بالا، از دانشجویان داوطلب تست فشار خون گرفت.

تعداد امتیازات: (1) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (112)