اداره کل تربیت بدنی

برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان در دانشگاه بوعلی سینا همدان

برای اولین بار مسابقات فوتسال دانشجویان غیر فارسی زبان توسط اداره کل تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه و دفتر همکاریهای علمی و بین الملل در سالن شهید محبی در حال برگزاری است در این مسابقات 6 تیم شرکت نمودند و پس از رقابت به صورت حذفی تیمهای افغانستان و عراق موفق شدند با شکست رقبای خود به فینال این دوره از مسابقات راه یابند.

مسابقات اعضای هیأت علمی و کارکنان نیز به صورت مجزا و در هر بخش با حضور 6 تیم به صورت دوره ای در حال برگزاری است. این مسابقات در بخش اعضای هیأت علمی در سالن سوم خرداد دبیرستان و در بخش کارکنان در زمین چمن مصنوعی برگزار می شود.

اداره کل تربیت بدنی و فوق برنامه بلافاصله پس از برگزاری موفق لیگ فوتسال دانشجویی که با آغاز ماه مبارک رمضان به پایان رسید مسابقات فوتسال دیگری این بار ویژه دانشجویان خوابگاه بهادر بیگی با عنوان جام رمضان در زمین چمن مصنوعی همین خوابگاه واقع در دانشکده هنر و معماری آغاز کرد. دانشجویان در این مسابقات به تعداد 90 بازیکن در قالب 10 تیم و در 2 گروه به رقابت می پردازند.

تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (67)