اخبار تربیت بدنی

دکتر عليزاده: تکرار مقام نهمي کاروان ايران نشان دهنده توسعه پايدار ورزش در آموزش عالي کشور است

ایرج احسانی 0 20 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر محمد حسین علیزاده، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، در آیین تجلیل از قهرمانان، مدال آوران و دست اندرکاران رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویان در سال ۱۳۹۸، که روز شنبه 14 تیر ماه با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان امور دانشجویان، مسئولان وزارت ورزش و جوانان و دانشجویان ورزشکار مدال آور در عرصه های جهانی در سالن همایش شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، تکرار مقام نهمی کاروان ایران را نشان دهنده توسعه پایدار ورزش در آموزش عالی کشور دانست.

وحید زارع نژاد سرپرست انجمن جودو اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان شد

ایرج احسانی 0 48 رتبه مطلب: بدون رتبه

طی حکمی از سوی دکتر محمدحسین علیزاده مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان،آقای وحید زارع نژاد  برای مدت یکسال به عنوان سرپرست انجمن جودو دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منصوب شد.

شورای ورزش دانشگاه زنجان برگزار گردید

جلسه شورای ورزش دانشگاه با حضور دکتر سیدمحسن نجفیان رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید

ایرج احسانی 0 23 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به بیماری COVID19 در سطح جامعه و مشکلات این ویروس در فضاهای بسته و عدم حصول اطمینان در کنترل های لازم، بازگشایی سالن های ورزشی منوط بر بهبود وضعیت بیماری در شهرستان زنجان و با تایید مرکز بهداشت دانشگاه  بر اساس پروتوکل ها و بخشنامه های وزارت بهداشت و ... در آینده قابل بررسی خواهد بود. همچنین مقرر شد شرایط استفاده دانشگاهیان از فضاهای روباز ورزشی مانند پیست و چمن با هماهنگی انتظامات دانشگاه فراهم گردد

اولین کارگاه الکترونیکی در فضای مجازی از طریق سامانه ستاو برگزار گردید.

اولین کارگاه الکترونیکی با عنوان کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته در فضای مجازی و از طریق سامانه ستاو با حضور 75 شرکت کننده برگزار گردید

ایرج احسانی 0 32 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاعل در ورزش دانشجویی، انجمن آمادگی جسمانی این اداره کل کارگاه الکترونیکی کراس فیت و آشنایی با آسیب های رایج این رشته  را در تاریخ 15 تیرماه بصورت مجازی در سامانه ستاو برگزار کرد. دراین کارگاه 75 نفر از مدیران، کارشناسان و مربیان  تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حضور داشتند.

آقایان: دکتر مرادی شهپر و دکتر بهرامی نژاد از فدراسیون پزشکی-ورزشی مدرسی کارگاه مذکور را بعهده داشتد.

افتتاح زمین چمن مصنوعی دانشکده فنی و حرفه ای محمد باقر (ع) ساری

ایرج احسانی 0 22 رتبه مطلب: بدون رتبه

همزمان با هفته المپیک و با حضور آیت الله محمدی لایینی (نماینده محترم ولایت فقیه در استان مازندران و فرماندار محترم شهرستان ساری و جمعی از مدیران استانی و دانشگاهی زمین چمن مصنوعی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری افتتاح گردید.  این پروژه با مشارکت سازمان امور دانشجویان و اعتبارات دانشگاه به بهره برداری رسید.

شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

پانزدهمین جلسه شورای ورزش دانشگاه شهید بهشتی 10 تیر 1399 با حضور دکتر سعدالله نصیری قیداری رئیس دانشگاه و رئیس شورا و اعضاء شورای ورزش دانشگاه در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 46 رتبه مطلب: بدون رتبه

در این جلسه رئیس دانشگاه ضمن با اهمیت شمردن جایگاه تربیت بدنی و ورزش در توسعه علمی و نقش ارزنده فعالیتهای ورزشی در ایجاد نشاط و شادابی و طراوت در محیط های دانشگاهی بر محورهای زیر تاکید نمود:

1.     تدوین برنامه‌های متنوع و فعالیت­های ورزشی برای دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر؛

2.     افزایش سرانه فضاهای ورزشی دانشگاه متناسب با جمعیت دانشجویی

و ...

مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی یونیورسیاد دانشجویی با حضور مقام عالی وزارت انجام گردید

ایرج احسانی 0 37 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در آیین تجلیل از قهرمانان، مدال‌آوران و دست‌اندرکاران رویدادهای بین‌المللی ورزش دانشجویان در سال ۱۳۹۸ اعلام کرد: در عرصه ورزش دانشجویی در بحث زیرساخت‌ها، امروز به سرانه ۲ متر مربع برای هر دانشجو رسیده‌ایم.

برگزاری مسابقات ورزشی به صورت مجازی در دانشگاه اراک

ایرج احسانی 0 41 رتبه مطلب: بدون رتبه

مجموع شركت كنندگان در المپياد مسابقات مجازي در چهار رشته ورزشي 65 نفر  در دو بخش دانشجويان پسر و دختر نفر و در پايان نفرات برتر انتخاب شدند.

نفرات برتر در مسابقه المپیاد مجازی در رشته شنا در بخش آقایان

محمد امین یزدی زاد: 39617121060

حسین همتی :  39817121092

رسول مومنی زاده : 39710161021

باحضور وزير علوم،تحقيقات و فناوري؛مراسم تجليل از دانشجويان مدال آور برگزار مي‌شود

ایرج احسانی 0 41 رتبه مطلب: بدون رتبه

آئین تجلیل از دست اندرکاران، قهرمانان و مدال آوران رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویان با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان ۱۴ تیرماه برگزار می شود.

اولین دوره مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: 1/0

در اولین مسابقه قهرمان کشوری شطرنج دانشگاه جامع علمی کاربردی (دانشجویان، مدرسین و کارکنان) که در ماده بلیتس (برق آسا) و با زمان 3 دقیقه برای هر بازیکن برگزار شد 118 بازیکن از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی در 13 دور و به روش سوییسی انفرادی با هم به رقابت پرداختند و صحنه های زیبا از رقابت ورزشی در فضای مجازی را به نمایش گذاشتند.