اخبار تربیت بدنی

برگزاری مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه های آسیا به میزبانی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ایران

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

رقابت‌های شطرنج دانشجویان دانشگاه های آسیا از ۲۴ آذر تا ۹ دی ماه سال جاری با همکاری فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران به صورت آنلاین در دو بخش مردان و زنان به میزبانی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی برگزار می‌شود.

اصلاحیه زمان برگزاری مسابقات شطرنج همگانی آنلاین دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: بدون رتبه

احتراماً،به اطلاع می رساند، زمان برگزاری مسابقات شطرنج همگانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور به روز جمعه 21 آذرماه ساعت 12 تغییر یافته است. شایان ذکر است سایر مسابقات در زمانهای ذکرشده اجرا می گردد.

بخشنامه

دوره توجیهی داوری اسکواش به صورت مجازي در سامانه ستاو برگزار مي گردد.

قابل توجه مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور:

ایرج احسانی 0 44 رتبه مطلب: بدون رتبه

با توجه به شرایط حاكم بر جامعه در پی شیوع ویروس كووید 19و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاغل در ورزش دانشجویی، انجمن اسواش این اداره كل در نظر دارد"دوره توجیهی داوری اسکواش" را براي كارشناسان ، مديران و مربيان دانشگاهي برگزار نمايد.

به اطلاع مي رساند اين دوره در تاریخ 2 آذر ماه 1399 در فضای مجازی برگزار مي گردد. لطفا ضمن اطلاع رسانی به افراد واجد شرایط برای حضور در كارگاه مذكور،تاكید نمایید حداكثر تا تاریخ 99/09/01 جهت ثبت نام از طریق لینك مستقیم ذیل یا سامانه ستاو (https://setav.ir/) اقدام نمایند. شایان ذكر است دوره مذكور برای تمامی مدیران، كارشناسان و مربیان شاغل در ادارات تربیت بدنی دانشگاه ها مجاز می باشد كه پس از طی مراحل ثبت نام اولیه و درج اعلام آمادگی، از طریق مسئول انجمن شطرنج (آقای دکتر فرضعلی پور- 09143402330) تاییدیه حضور در دوره مذكور صادر خواهد شد.

به منظور اطلاع از نحوه حضور در كارگاه مذكور  به بخشنامه پيوست مراجعه نماييد.

لینک ثبت نام

حمید نظری دانشجوی دانشگاه شهیدبهشتی در مسابقات قهرمانی تکواندو آسیایی، مقام نایب‌ قهرمانی را کسب کرد.

ایرج احسانی 0 27 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، حمید نظری دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی  و ملی‌پوش پومسه کشورمان در مسابقات قهرمانی تکواندو آسیایی 2020 که  با شرکت 26 کشور به مدت یک هفته به صورت آنلاین برگزار شد، توانست به مقام نایب‌قهرمانی دست پیدا کند.

حمید نظری، پیش از این نیز در عرصه‌های مختلف المپیک، جهانی و یونیورسیادها مقام‌های ارزنده‌ای کسب نموده است.

این موفقیت را به ایشان و خانواده بزرگ ورزش دانشگاهی تبریک عرض می‌نماییم.

ایرج احسانی 0 55 رتبه مطلب: 2/0

اولین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی در فضای مجازی توسط دانشگاه پیام نور مرکز محلات برگزار گردید.

این مسابقه  به صورت آنلاین در روز ورزش، مورخه بیست و ششم مهرماه 1399،به منظور تحقق اهداف و راهبردهای حوزه ی ورزش دانشگاهی و به همت کانون دانشجویی هلال احمر مرکز محلات در سطح استان مرکزی برگزار شد، وبه قید قرعه به سه نفر از شرکت کنندگان برتر، جوایز ارزنده ای اهدا گردید.

برگزاری مسابقات همگانی مجازی وآنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 141 رتبه مطلب: 3/0

مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی:

به اطلاع می رساند، این اداره كل در نظر دارد مسابقات همگانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور را در 5 رشته طبق جدول پیوست برگزار نماید. خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید ضمن اطلاع رسانی لازم، کلیه امور مربوط به ثبت نام دانشجویان وگزارشات درخواستی  از طریق سامانه الکترونیکی پرتال سازمان امور دانشجویان به آدرس:http://eservices.saorg.ir/tbs صورت پذیرد. ضمنا دستورالعمل نحوه برگزاری و آیین نامه فنی مسابقات به پیوست ارسال می باشد.

زمان برگزاری مسابقات شطرنج روز 16 اذر می باشد.

مهلت ارسال فیلم سایر رشته ها تا پایان اذرماه سال جاری می باشد.

دستورالعمل برگزاری رشته های ورزش همگانی مجازی

بخشنامه پیگیری بودجه فعالیت های تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 65 رتبه مطلب: بدون رتبه

مدیران محجترم تربیت بدنی دانشگاه ها:

احتراما با توجه به شیوع و فراگیری ویروس کرونا، اداره کل تربیت بدنی سازمان متبوع ضمن رعایت مفاد پروتکل های بهداشتی فعالیت های ورزشی ذیل را با همکاری و مشارکت دانشگاه ها به صورت مجازی برای شش ماه دوم سال جاری برنامه ریزی و اجرا می نماید:
- برگزاری آنلاین فعالیت های ورزش همگانی در قالب جشنواره های هفته تربیت بدنی، پاییزه و زمستانه و ثبت در سامانه سجاد
- برگزاری دوره های آموزشی و توانمندسازی مدیران، کارشناسان تربیت بدنی و دانشجویان

و ....

از این رو با عنایت به ضرورت توجه به جایگاه فعالیت های فوق برنامه ورزشی در پیشبرد توسعه ورزش دانشجویان، ضمن پیگیری بودجه تخصیصی مربوط به فعالیت های خدمات رفاهی، فرهنگی و ورزشی آن دانشگاه در قانون بودجه سال 99، تدابیر لازم اتخاذ و نسبت به هدایت و هدفمند نمودن و توزیع متوازن و عادلانه بودجه تربیت بدنی اقدامات مقتضی بعمل آید.

بخشنامه پیوست

فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي مسابقات مجازي ووشو در بخش تالو را برگزار مي كند.

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور:

به اطلاع مي رساند در راستاي توسعه ورزش همگاني و همچنين ترغيب دانشجويان به انجام فعاليت هاي بدني در شرايط كنوني فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي يكدوره مسابقات مجازي ووشو دانشجويان را دربخش تالو برگزار مي نمايد. لطفا جهت كسب اطلاعات دقيق تر از شرايط و نحوه برگزاري به بخشنامه هاي پيوست مراجعه نماييد.

بخشنامه اداره كل تربيت بدني

بخشنامه فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي

کارگاه تخصصی آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشی دانشگاه ها در سامانه ستاو برگزا ر گردبد.

ایرج احسانی 0 98 رتبه مطلب: 1/7

با توجه به راه اندازی بانک اطلاعاتی اماکن و فضاهای  ورزشی دانشگاه ها در سامانه ستاو و لزوم ثبت این اطلاعات برای پیشبرد و توسعه ورزش دانشجویی، کارگاه با هدف آشنایی کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های کشور در جهت ثبت و داده پردازی این اطلاعات  در بخش اماکن و فضاهای ورزشی سامانه ستاو برگزار کردید.

این کارگاه  روز چهارشنبه 19 آبان  ماه با حضور 98 نفر از کارشناسان و مدیران تربیت بدنی دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.

برگزاری مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور

مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور را در رشته های مختلف ورزشی برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 714 رتبه مطلب: 3/0

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی:

به اطلاع می رساند،این اداره كل در نظر دارد مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور را در رشته های مختلف ورزشی طبق جدول پیوست برگزار نماید. خواهشمند است با تكمیل جدول، آمادگی خود  جهت شركت و میزبانی را تا تاریخ 99/08/28 از طریق اتوماسیون اداری ERP به این اداره كل ارسال نمایید.

به پیوست آیین نامه عمومی و فنی مسابقات ارسال می گردد.

آیین نامه عمومی و فنی مسابقات

جدول پیوست