قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

به پیوست بخشنامه اخذ آمار و اطلاعات رشته هاکی و برگزاری دوره های داوری و مربیگری جهت استحضار ارسال می گردد، لطفا بر اساس زمان اعلام شده اقدام مقتضی بعمل آید.

افتتاح سالن بدنسازی و سالن دارت مجموعه ورزشی وحدت اسلامی دانشگاه شیراز

ایرج احسانی 0 18 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان، دو طرح ورزشي دانشگاه دامغان به بهره برداري رسيد

ایرج احسانی 0 16 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان؛سه طرح ورزشي دانشگاه سمنان به بهره‌برداري رسيد

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

سه طرح ورزشی دانشگاه سمنان در سراهای دانشجویی این دانشگاه با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی این سازمان به بهره برداری رسید.

تور دوچرخه سواري هزار کيلومتري اعضاي هيئت علمي دانشگاه رازي کرمانشاه برگزار شد

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حمایت انجمن دوچرخه سواری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و با هدف تحقق شعار هوای پاک حق من حق تو ، حق کره زمین تور دو چرخه سواری هزار کیلومتری با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی برگزار شد.

برگزاری نخستین کنگره هیپنوتیزم آسیایی

ایرج احسانی 0 52 رتبه مطلب: بدون رتبه

نخستین کنگره هیپنوتیزم آسیایی با محوریت سمپوزیوم بین المللی هیپنوتیزم ورزشی با حضور مدرسین صاحب نام (لارس اریک اونستال، بزرگترین مدرس هیپنوتیزم ورزشی جهان از کشور سوئد، آقای دکتر عنایت ا... شهیدی و آقای علی صنعتگر)در تاریخ 24 مهرماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

برگزاری جلسه هم اندیشی و هماهنگی در پیشبرد برنامه ها و برگزاری رویدادهای ورزش دانشجویی در سطح مناطق

ایرج احسانی 0 42 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن های رزمی اداره کل تربیت بدنی در نظردارد در راستای بهره وری منابع انسانی ورزش داشگاهی "جلسه هم اندیشی و هماهنگی در پیشبرد برنامه ها و برگزاری رویدادهای ورزش دانشجویی در سطح مناطق" را در تاریخ 30 مهر ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.

بخشنامه

جلسه دبیران مناطق دهگانه ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي كشوربرگزار گردید

ایرج احسانی 0 63 رتبه مطلب: 1/0

جلسه دبیران مناطق دهگانه ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي كشور روز چهارشنبه مورخ 17 مهرماه 1398 با حضور دکتر محمد حسین علیزاده، مدیر کل تربیت بدنی و دبیران مناطق دهگانه ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در سالن رازی سازمان امور دانشجویان برگزار گردید.

افتتاح زمین چمن مصنوعی خوابگاه علم الهدی دانشگاه شهید چمران اهواز

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

در سفر یک روزه دکتر صدیقی  معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان  و دکتر ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویی به استان خوزستان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی و افتتاح چند پروژه عمرانی، زمین چمن مصنوعی خوابگاه پسرانه شهید علم الهدی با مساحت ۱۰۸۰ مترمربع و اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان افتتاح گردید.

با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان سوله ورزشي دانشکده هنر شوشتر به بهره‌برداري رسيد

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

سوله ورزشی دانشکده هنر شوشتر با حضور دکتر مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین دکتر صدیقی با اشاره به اینکه هنر، رشته ای با نیازمندی های خاص است، اظهار کرد: دانشکده های هنر به لحاظ سابقه فرهنگی طولانی کشورمان قدر و منزلت ویژه ای دارند.

اهتمام جدی مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه در توسعه فضای های ورزشی

ایرج احسانی 0 12 رتبه مطلب: بدون رتبه

در راستای توسعه ی تربیت بدنی و ورزش به عنوان زمینه ساز تأمین و تربیت نیروی سالم و تندرست که بخشی از برنامه های توسعه ی دانشگاه به شمار می رود و همچنین کمک به رشد و شکوفایی ابعاد معنوی و جسمانی دانشجویان،نشست شورای ورزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور ریاست دانشگاه، و سایر اعضاء برگزار گردید.

جلسه هماهنگی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های جامع 31 استان، مدیران مناطق ورزشی ومسئولین انجمن های ورزشی المپیادی برگزار گردید

ایرج احسانی 0 50 رتبه مطلب: بدون رتبه

در این جلسه که روز جهارشنبه مورخ 17 مهرماه برگزار گردید پس از استماع گزارش فعالیت های اداره کل  در بخش های همگاهی، قهرمانی و توسعه رشته های ورزشی توسط همکاران  جلسه در 3 بخش انجام گردید.

جلسه مشترک با حضورمدیران تربیت بدنی دانشگاه های جامع 31 استان، مدیران مناطق ورزشی ومسئولین انجمن های ورزشی المپیادی

جلسه انجمن های ورزشی رشته های المپیادی

و جلسه ای با حضور دبیران مناطق ورزشی

برگزاری دوره مربیگیری بین المللی سطح یک فدراسیون جهانی تنیس روی میز ویژه مدیران، مربیان و کارشناسان ورزش دانشجویی (دختران)

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

نرم افزار به روز شده "واحد ارزیابی تندرستی و مشاوره ورزشی"

ایرج احسانی 0 13 رتبه مطلب: بدون رتبه

نرم افزار به روز شده "واحد ارزیابی تندرستی و مشاوره ورزشی"

آیین نامه فنی رشته های برگزاری مسابقات منطقه ای 98 دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور(کسب سهمیه المپیاد پانزدهم)

ایرج احسانی 0 38 رتبه مطلب: بدون رتبه

مراسم اختتامیه ششمین دوره مدیریت ورزشی(المپیک سولیداریتی) با حضور رئیس آکادمی ملی المپیک، اساتید و شرکت کنندگان برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان ، زمین چمن مصنوعی دانشگاه ایلام و دو پروژه پردیس خوابگاهی دختران افتتاح گردید.

ایرج احسانی 0 9 رتبه مطلب: بدون رتبه

دکتر عليزاده مطرح کرد: گام بزرگ سازمان امور دانشجويان براي رويکرد علمي به ورزش در محيط دانشگاهي با انجام طرح پايش تندرستي

ایرج احسانی 0 11 رتبه مطلب: بدون رتبه

رئيس سازمان امور دانشجويان در مراسم بزرگداشت روز جهاني ورزش دانشگاهي خبر داد : ايجاد اتاق هاي تندرستي در تمام سراهاي دانشجويي ملکي دانشگاهها