نظارت و ارزیابی مستمر بر نحوه ي عملکرد و اجراي طرح پايش تندرستي دانشجويان در مراكز تندرستی و مشاوره ورزشی

ایرج احسانی 0 13 رتبه مطلب: بدون رتبه

اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان به عنوان متولی توسعه و تعمیم ورزش، نشاط و تندرستی در دانشگاه ها با هدف ایجاد زمینه برای رشد سلامت جسمانی و بهبود سبک زندگی دانشجویان، با بهره­گيري از نيروهاي متخصص موجود در دانشگاه ها با رویکردی علمی اقدام به اجرای طرح پایش تندرستي دانشجویان همزمان با شروع سال تحصيلي در واحد ارزیابی تندرستی و مشاوره ورزشی در دانشگاه ها مي نمايد،

اطلاعیه ثبت نام کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی

ایرج احسانی 0 8 رتبه مطلب: بدون رتبه

نظر به اینکه مجمع عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به منظور انتخاب رئیس فدراسیون در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

بدینوسیله شرایط و ضوابط کاندایداتوری( پیوست) برای شخصیت های علمی- ورزشی علاقه مند به احراز پست ریاست فدراسیون (با توجه به شرایط پیوست) تقدیم میگردد.

برگزاری جلسه هماهنگی و بررسی عملکرد انجمن های ورزشی رشته های بدمینتون، تنیس روی میز، اسکواش ، تیراندازی و شطرنج

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

در جلسه هماهنگی و بررسی عملکرد انجمن های ورزشی رشته های مذکور که در محل اداره کل تربیت بدنی برگزار گردید، در ابتدا دکتر علیزاده ضمن تشکر از حضور در جلسه کلیاتی را در خصوص اهداف برگزاری جلسه با هدف ایجاد فرصت برای کلیه انجمن های ورزشی در ارائه نظرات و گزارشات مربوط به رشته خویش و بررسی عملکرد انجمن ها بیان نمودند. در این جلسه مسئولین انجمن های ورزشی گزارشی از عملکرد خویش در سال جاری و آمار و ارقام مشارکت دانشجویان در رشته های مربوطه را ارائه نمودند. همچنین انتظارات و درخواست های اداره کل از سوی دکتر پورکیانی مسئول دفتر مشترک انجمن های اداره کل به مسئولین انجمن ها یادآوری گردید .

تکميل و بهره برداري پروژه هاي عمراني ورزشي در دانشگاه ها در دهه مبارک فجر

ایرج احسانی 0 26 رتبه مطلب: بدون رتبه

تکميل و بهره برداري پروژه هاي عمراني ورزشي در دانشگاه ها در دهه مبارک فجر

دکتر علیزاده گفت: با حمایت اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم و اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان پروژه های عمرانی ورزشی در دانشگاه ها تکمیل و در دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد.

برگزاری جلسه کارگروه توسعه ورزش همگانی

ایرج احسانی 0 61 رتبه مطلب: بدون رتبه

سومین جلسه توسعه ورزش همگانی روز چهارشنبه2 بهمن ماه سال جاری با حضور اعضای این کارگروه در محل این اداره برگزار گردید.

اختتامیه دوره مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 78 رتبه مطلب: بدون رتبه

کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی ویژه کارشناسان و مدیران تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری در محل آکادمی ملی المپیک به پایان رسید .

ابلاغ آیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

ایرج احسانی 0 41 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توه مدیران محترم تربیت بدنی:

عنایت به ماده 2 مصوبه شماره 7418 شوراي عالی انقلاب فرهنگی و با هدف توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت هاي برابر، بهره گیري از مزیت هاي منطقه اي، کاهش تمرکز و همچنین استفاده از مشارکت بیشتر دانشگاه ها در تصمیم گیري، ده کلان منطقه آموزش عالی تشکیل شده است. در همین راستا و در ادامه فعالیت هاي منطقه اي در حوزه ورزش دانشگاهی و به منظور بهبود ساختار مدیریت، تصمیم گیري و تقویت اختیارات مناطق در چارچوب مصوبه مذکورآیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به پیوست به منظور اجراء ابلاغ می گرد.

بخشنامه

آیین نامه مدیریت منطقه اي تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 65 رتبه مطلب: بدون رتبه

دومین روز برگزاری کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی با حضور36 نفر از  مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه های کشور برگزار گردید.

برگزاری جلسه شورای ورزش دانشگاه لرستان

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

رئیس دانشگاه لرستان در جلسه شورای ورزش دانشگاه: از توانمندیهای دانشگاه برای توسعه ورزش استان باید بیشتر از گذشته استفاده شود

با حضور قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پروژه چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی بیرجند افتتاح گردید

ایرج احسانی 0 6 رتبه مطلب: بدون رتبه

طی مراسمی با حضور دکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت ممیزه، روز پنج‌شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۸ با حضور در دانشگاه صنعتی بیرجند زمین چمن مصنوعی دانشگاه را افتتاح کردند.
در ابتدای این مراسم، دکتر هاشمی، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند ضمن خیر مقدم به قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر مهمانان، در تشریح این پروژه اظهار داشتند: پروژه زمین چمن مصنوعی دانشگاه در زمینی به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع و با هزینه‌ای بالغ بر چهار میلیارد ریال درمرداد سال جاری آغاز شد که امروز به بهره‌برداری رسید.
دکتر هاشمی افتتاح مجموعه‌های ورزشی را به جهت ایجاد نشاط در محیط‌های دانشجویی و کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار حائز اهمیت دانستند.

شایان ذکراست در آیین افتتاح زمین چمن دانشگاه، علاوه بر قائم‌مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مسئولان و مدیران دانشگاه‌های استان، مسئولین پارک علم‌ و فناوری خراسان جنوبی، مسئولین بانک تجارت و جمعی دیگر از مسئولین استانی شرکت داشتند.

جشنواره ورزشهای همگانی پاییزه دانشجویان دانشگاه ملایر برگزار شد

ایرج احسانی 0 18 رتبه مطلب: بدون رتبه

جشنواره ورزشهای همگانی پاییزه دانشجویان دانشگاه ملایر در دو بخش دانشجویان پسر و دختر و با شرکت 750 نفراز دانشجویان در 9 رشته ورزشی برگزار گردید.

نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاههای منطقه یک کشور، در دی ماه به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد

ایرج احسانی 0 24 رتبه مطلب: بدون رتبه

دراین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های صنعتی شریف، علامه طباطبایی، الزهرا، فرهنگیان، صداو سیما، شهیدبهشتی، خوارزمی، علم و صنعت، تربیت مدرس، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی امیرکبیر، شاهد، علم و فرهنگ، سوره، جامع امام حسین و شهید رجایی حضور داشتند.

برگزاری نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 5 ورزش سراسر کشور به میزبانی دانشگاه رازی

ایرج احسانی 0 24 رتبه مطلب: بدون رتبه

نشست مدیران و کارشناسان محترم دانشگاه های منطقه 5 ورزش کشور در سالن تدبیر دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی در روز سه شنبه  98/10/17ساعت 9 صبح با حضور دانشگاه های آیت اله العظمی بروجردی(ره)، ایلام صنعتی کرمانشاه، لرستان و رازی با موضوع تعیین میزبان جهت برگزاری مسابقات منطقه ای ووشو دختران و پسران و تنیس روی میز دختران و هم چنین کارگاه آشنایی با سامانه سجاد جهت کارشناسان ورزش دانشگاه های تابعه برگزار گردید.

با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان و رئيس دانشگاه گيلان؛ تفاهم نامه پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان کشور امضا شد

ایرج احسانی 0 42 رتبه مطلب: 5/0

رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس دانشگاه گیلان، تفاهم نامه پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور که تابستان سال آینده و با مشارکت حدود هفت هزار دانشجو به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود را امضا کردند.

آغاز دوره مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزش دانشجویی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 55 رتبه مطلب: بدون رتبه

دوره اجرایی رویدادهای بزرگ ورزش دانشگاهی با محوریت ورزش دانشجویی با کارگاه ارزیابی و کسب درآمد در ورزش دانشجویی به میزبانی  کمیته ملی المپیک شروع شد. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته دوره مذکور 2 روزه انجام می گردد و حاضرین با مفاهیم کاربردی حوزه ورزش دانشگاهی آشنا می شوند.

در بخش اول این دوره دکتر الهی (عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی و مدرس کمیته ملی المپیک)مدرس می باشند.

انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل تربیت بدنی با فدارسیون پزشکی-ورزشی ج.ا.ایران

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: بدون رتبه

تفاهم نامه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه خدمات درمانی و ارزیابی سلامت کلیه ورزشکاران دانشگاهی و همکاری های علمی و آموزشی به امضا رسید به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در نشستی که روز یکشنبه و با حضور دکتر صدیقی، معاون وزیر علوم و ریاست سازمان امور دانشجویان در محل این سازمان برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران توسط دکتر دکتر محمد حسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی،سازمان امور دانشجویان و دکتر مهرزاد خلیلیان سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی به امضا رسید

فایل مصاحبه دکتر خلیلیان و دکتر علیزاده (پیوست)

برنامه زمانبندی کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی

ایرج احسانی 0 89 رتبه مطلب: بدون رتبه

برنامه زمانبندی کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی (کلیک کنید)

به اطلاع می رساند با توجه به تعداد زیاد درخواست ها برای حضور در کارگاه مذکور، لیست نهایی شرکت کنندگان متعاقبا از اطلاع رسانی می گردد.

جلسه شورای فنی ورزش قهرمانی اداره کل تربیت بدنی برگزار گردید

ایرج احسانی 0 70 رتبه مطلب: بدون رتبه

جلسه شورای فنی  ورزش قهرمانی با حضور اعضای این شورا که منتخبی از دبیران مناطق ورزشی، مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و مسئولین انجمن های ورزشی است در تاریخ 98/10/25 در محل سازمان امور دانشجویان تشکیل شد.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا گفت: وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری برای نخستین بار در ایران، دهکده ورزشی آموزش عالی را در استان گیلان راه اندازی می‌کند.

ایرج احسانی 0 34 رتبه مطلب: بدون رتبه

محمدحسین علیزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: دهکده ورزشی آموزش عالی در استان گیلان راه اندازی می‌شود و در این زمینه، تفاهم نامه‌ای با استاندار وقت گیلان و وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری امضا شده است

برگزاری شورای عالی ورزش دانشگاه فردوسی مشهد

ایرج احسانی 0 30 رتبه مطلب: بدون رتبه

شورای عالی ورزش دانشگاه فردوسی مشهد دی ماه سال جاری با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه و دیگر اعضا برگزار گردید.

تاکید معاونین دانشجویی دانشگاه های کلان منطقه یک بر توسعه زیر ساخت های ورزشی در دانشگاه های منطقه

ایرج احسانی 0 40 رتبه مطلب: بدون رتبه

نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های کلان منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی در مرکز همایشهای بین المللی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از دانشگاه شهید بهشتی ، این نشست با حضور دکتر علم معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان ، دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی ، دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر حبیبان معاون دانشجویی دانشگاه تهران و رئیس شورای نظارت و ارزیابی استان تهران و دکتر حاج جباری معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

رونمايي از نماد پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي کشور

ایرج احسانی 0 38 رتبه مطلب: بدون رتبه

نماد پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه گیلان رونمایی شد.

برگزاری همایش ملی آمادگی جسمانی در توان رزم

ایرج احسانی 0 36 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در نظر دارد  با همکاری این اداره کل  همایش ملی آمادگی جسمانی در توان رزم را با رویکرد علوم ورزشی و پزشکی  برگزار نمایید