بازدید از زیرساخت های ورزشی و ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه های استان یزد

ایرج احسانی 0 2 رتبه مطلب: بدون رتبه

بازدید از زیرساخت های ورزشی و ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه های استان یزد (دانشگاه یزد، میبد و اردکان) در تاریخ 3 اسفندماه ماه توسط  آقای دکتر قاسم نژاد انجام گردید. در  این راستا از برنامه های در دست اجرا و پروژه های در حال ساخت دانشگاه های مذکور بازدید به عمل آمد.

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 34 رتبه مطلب: بدون رتبه

پیرو بخشنامه مورخ 3 اسفند ماه 98 ستاد سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر لزوم آگاه سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در مراکز دانشگاهی،  این اداره کل ضمن تاکید بر رعایت موارد یاد شده تا اطلاع ثانوی برگزاری کلیه فعالیت های مرتبط با امور فوق برنامه از جمله اردوهای ورزشی، جشنواره های ورزشی درون دانشگاهی و اجرای مسابقات در سطوح مختلف استانی، منطقه ای و سراسری و همچنین برگزاری همایش ها، گردهمایی ها و کارگاه های تخصصی لغو و از مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها خواهشمنداست بر این مهم نظارت مستمر داشته باشند.

بخشنامه اداره کل تربیت بدنی

ارزیابی و بازدید از زیرساخت ها و برنامه های ورزشی دانشگاه های استان لرستان و مرکزی

ایرج احسانی 0 23 رتبه مطلب: بدون رتبه

بازدید از زیرساخت های ورزشی و ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه های استان لرستان و مرکزی (دانشگاه اراک، صنعتی اراک ، محلات، لرستان و آیت الله بروجردی ) در تاریخ 28 و 29 بهمن ماه توسط  آقای فارقی انجام گردید. در  این راستا از برنامه های در دست اجرا و پروژه های در حال ساخت دانشگاه های مذکور بازدید به عمل آمد.

ارزیابی و بازدید از زیرساخت ها و برنامه های ورزشی دانشگاه های استان خراسان شمالی

ایرج احسانی 0 15 رتبه مطلب: بدون رتبه

بازدید از زیرساخت های ورزشی و ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه های استان خراسان جنوبی (دانشگاه بیرجند، صنعتی بیرجند و بزرگمهر قائنات) در تاریخ 28 بهمن ماه توسط  آقای دکتر مقصودی انجام گردید. در  این راستا از برنامه های در دست اجرا و پروژه های در حال ساخت دانشگاه های مذکور بازدید به عمل آمد.

ارزیابی و بازدید از زیرساخت ها و برنامه های ورزشی دانشگاه های استان قم

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

بازدید از زیرساخت های ورزشی و ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه های استان قم  (دانشگاه قم، صنعتی قم و حضرت معصومه (س) ) در تاریخ 28 بهمن ماه توسط دکتر قاسم نژاد انجام گردید. در  این راستا از برنامه های در دست اجرا و پروژه های در حال ساخت دانشگاه های مذکور بازدید به عمل آمد.

افتتاح زمین روباز ورزشی خوابگاه دختران دانشگاه صنعتی شیراز

ایرج احسانی 0 32 رتبه مطلب: بدون رتبه

به مناسبت گرامیداشت روز زن و مادر، زمین روبازخوابگاه دختران دانشگاه صنعتی شیراز با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد ریال افتتاح گردید.

معرفی برترین های مسابقات تنيس روي ميز دانشجویان پسر منطقه چهار کشور

ایرج احسانی 0 24 رتبه مطلب: بدون رتبه

در این دوره از مسابقات که با حضور دانشجویان ۸ دانشگاه به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک، برگزار شد، در بخش تیمی دانشگاه بوعلی همدان با غلبه بر دانشگاه اراک بر سکوی قهرمانی ایستاد.

همچنین دانشگاه ملایر و دانشگاه صنعتی قم به طور مشترک بر سکوی سوم تیمی ایستادند

کسب مقام سوم دانشجوی دانشگاه شیراز در مسابقات دوچرخه سواری بین المللی ماراتن

ایرج احسانی 0 21 رتبه مطلب: بدون رتبه

.ایشان دانشجوی مهندسی دانشگاه شیراز می باشد.

نشست روسای دانشکده های تربیت بدنی و مدرسان واحدهای عمومی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 25 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضور مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان زمین چمن مصنوعی و اتاق تندرستی خوابگاه پسران دانشگاه تفرش افتتاح شد

ایرج احسانی 0 43 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش ، زمین چمن مصنوعی دانشگاه تفرش با ابعاد 22 در 42 متر مربع با هزینه ای بالغ بر 4 میلیارد ریال  از محل اعتبارات اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، صندوق رفاه دانشجویی، و دانشگاه تفرش در سال ۱۳۹۸ احداث و به بهره‌برداری رسید.

افتتاح زمین چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی اصفهان همزمان با دهه مبارک فجر

ایرج احسانی 0 28 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضورمدیرکل دانشجویان داخل سازمان اموردانشجویان زمین چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح گردید پروژه زمين چمن مصنوعي مجموعه خوابگاهي پسران دانشگاه، با هزينه اي بالغ بر 350 ميليون تومان، طي مدت زمان 3 ماه، آماده و مورد بهره برداری قرارگرفت.

کارگاه حفاظت محیط زیست کوهستان یه میزبانی دانشگاه الزهرا(س) برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 50 رتبه مطلب: بدون رتبه

كارگاه حفاظت محيط زيست كوهستان در تاريخ ٢٦بهمن ماه ١٣٩٨به ميزباني دانشگاه الزهرا با همكاري انجمن كوهنوردي اداره كل تربيت بدني سازمان امور دانشجويان در راستاي اهداف دانش افزايي مديران و كارشناسان تربيت بدني دانشگاه هاي سراسر كشور و توسعه فعاليت هاي مديريت سبز برگزار گرديد. اين دوره با مدرسي آقاي امين معين مسوول كارگروه حفاظت محيط زيست كوهستان فدراسيون كوهنوردي كشور و با حضور ٣٦نفر شركت كننده برگزار شد.

زمین روباز سرای پسران دانشگاه اصفهان، به مناسبت گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی

ایرج احسانی 0 31 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از وزارت علوم، این پروژه در زمینی به مساحت ۴۲ در ۲۲ متر و با هزینه ای بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان مورد بهره برداری دانشجویان قرار گرفت.

افتتاح زمین چمن مصنوعی سایت مرکزی دانشگاه لرستان با حضور مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور داشجویان

ایرج احسانی 0 25 رتبه مطلب: بدون رتبه

با حضور دکتر عبدالحمید علیزاده، مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، زمین چمن مصنوعی سایت مرکزی دانشگاه لرستان، افتتاح شد.

انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ج.ا. ایران

ایرج احسانی 0 47 رتبه مطلب: بدون رتبه

بازدید کارشناسان اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از ظرفیت‌های ورزشی دانشگاه‌ها

ایرج احسانی 0 73 رتبه مطلب: بدون رتبه

مرحله سوم بازدید کارشناسان اداره کل تربیت‌بدنی از ظرفیت‌ها و امکانات ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور بهمن ماه سال جاری آغاز می‌شود.

تاکید مدیرکل تربیت بدنی بر ضرورت تصویب برنامه های راهبردی تربیت بدنی دانشگاه ها در هیأت های امناء در شصت و پنجمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه ها

ایرج احسانی 0 54 رتبه مطلب: بدون رتبه

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در شصت و پنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور که  روز چهارشنبه در دانشگاه پیام نور برگزار شد، ضمن اعلام روند روبه رشد فعالیت های تربیت بدنی در دانشگاه های کشور بر ضرورت تصویب برنامه راهبردی تربیت بدنی دانشگاهها در هیات های امنا تاکید کرد

برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 34 رتبه مطلب: بدون رتبه

اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور  در تبریز با شناخت نفرات و تیمهای برتر به پایان رسید .

برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان دختردانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

ایرج احسانی 0 30 رتبه مطلب: بدون رتبه

اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان دختر از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۷ بهمن ماه ۹۸ با شرکت ۲۲ ورزشکار از ۱۰ دانشگاه (دانشگاه تبریز ،دانشگاه شیراز ،دانشگاه کاشان ،دانشگاه شهید  مدنی تبریز ،دانشگاه پیام نور اصفهان واحد نطنز ، دانشگاه آذرابادگان ارومیه،دانشگاه شمس تبریز،دانشگاه چرخ نیلوفری تبریز  ،دانشگاه رازی کرمانشاه،دانشگاه بناب ) به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار گردید و نفرات و تیمهای برتر این مسابقات به ترتیب مشخص شدند.

رئيس سازمان امور دانشجويان در نشست معاونان دانشجويي دانشگاهها خبرداد: افزايش سرانه فضاي ورزشي دانشگاهها به بيش از دو متر مربع

ایرج احسانی 0 33 رتبه مطلب: بدون رتبه

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: برای افزایش سرانه فضای ورزشی دانشجویان اقدامات خوبی انجام شده و این سرانه به بیش از دو مترمربع افزایش یافته است.

برگزاری کارگاه آموزشی ارگونومی اداری و حرکات اصلاحی ویژه کارکنان سازمان امور دانشجویان

ایرج احسانی 0 48 رتبه مطلب: بدون رتبه

اداره کل تربیت بدنی در نظر دارد در راستاي طرح پايش سلامت جسماني و بهبود سطح تندرستي كاركنان، با هدف پيشگيري از مشكلات و ناهنجاري هاي ساختار اسكلتي- قامتي،كارگاه آموزشي ارگونومي اداري و حركات اصلاحي  ویژه کارکنان سازمان امور دانشجویان  را روز یکشنبه مورخ  20 و 27 بهمن ماه سال جاری (دوگروه) در محل سازمان امور دانشجویان برگزار می نماید.

با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري؛استخر سرپوشيده دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان افتتاح شد

ایرج احسانی 0 46 رتبه مطلب: بدون رتبه

همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، پروژه استخر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان روز دوشنبه 14  بهمن ماه با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحققات و فناوری، دکتر هادی حق شناس، استاندار گلستان و دیگر مسئولان و مدیران کشوری و استانی افتتاح شد

برگزاری مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 2 ورزش دانشگاهی

ایرج احسانی 0 44 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه­­ها و موسسات آموزش عالی کشوردر منطقه دو ورزش دانشگاهی  (انتخابی پانزدهمین المپیاد قهرمانی کشور)، ۵ بهمن ۱۳۹۸، گرامیداشت دهه مبارکه فجر و مقام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید.

مراسم اختتامیه لیگ های فوتسال دانشجویان و کارکنان دانشگاه تربیت مدرس

ایرج احسانی 0 48 رتبه مطلب: بدون رتبه

مراسم اختتامیه لیگ های فوتسال دانشجویان و کارکنان دانشگاه  تربیت مدرس در سال 98 با حضور دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی  سازمان امور دانشجویان برگزار شد.