شنبه, 27 آبان, 1396

اخبار عمومی

اخبار اداره کل تربیت بدنی
برگزاری همایش علمی ورزشی کوهنوردی و دره نوردی
چکیده: دانشگاه صنعتی اصفهان در نظر دارد  اولین همایش علمی- ورزشی کوهنوردی و دره نوردی را 25 لغایت 27 بهمن ماه برگزار نماید. علاقه مندان به منظور  شرایط حضور ،ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نامه پیوست مراجعه  نموده و یا با دبیرخانه همایش به شماره 03133912940 (اداره تربیت بدنی  دانشگاه صنعتی اصفان) تماس حاصل فرمایند.
انتصاب سرپرست انجمن برای تونیک اداره کل تربیت بدنی
چکیده: طی حکمی از سوی دکتر پورکیانی (مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان) سرکار خانم یاسمن مویدی به مدت یکسال به عنوان سرپرست انجمن برای تونیک اداره کل منصوب شدند، خانم مویدی اولین نفری بودند که رشته ایروبیک را در ایران راه اندازی کرد.
انتصاب سرپرست انجمن کشتی اداره کل تربیت بدنی
چکیده: طی حکمی از سوی  مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان( دکتر پورکیانی)، آقای دکتر علی اکبرنژاد قره لو به مدت دو سال به عنوان سرپرست انجمن کشتی اداره کل تربیت بدنی منصوب شدند. آقای دکتر اکبر نژاد از قهرمان اسبق کشتی بوده و هم اکنون  عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران می باشند.
برگزاری فعالیت های ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی در دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده: مدیریت تربیت بدنی دانشگاه رازی کرمانشاه به مناسبت هفته تربیت بدنی و روز جهانی ورزش دانشگاهی اقدام به برگزاری همایش پیاده روی در بخش دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی نمود. ضمنا به همین مناسبت مسابقاتی  در پردیس کشاورزی آن دانشگاه برگزار گردید. که اهدا جوایز با حضور مسئولین انجام گردید.
گزارش تصویری فعالیت های هفته تربیت بدنی دانشگاه خلیج فارس بوشهر
چکیده: دانشگاه خلیج فارس بوشهر به مناسبت هفته تربیت بدنی رشته های ورزشی زیر را با حضور دانشجویان برگزار کرد. دوچرخه سواری، مچ اندازی، مارپله انسانی، فوتبالدستی، مسایقات بومی و محلی، طناب زنی و  والیبال ساحلی همچنین مسابقات فوتسال چهارجانبه ای به مناسبت 13 آبان، با حضور حسین ماهینی بازیکن ملی پوش بوشهری برگزار گردید.
چکیده: برگزاری مسابقات شطرنج با حضور استاد بزرگ شطرنج در دانشگاه منابع طبیعی گرگان به مناسبت هفته تربیت بدنی
تجهیز 100 خوابگاه دانشجویی به وسایل بدنسازی تا پایان امسال
چکیده: مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: باکمک صندوق رفاه دانشجویان، 100 خوابگاه دانشجویی را تا پایان سال به وسایل بدنسازی و تندرستی مجهز می کنیم . با تلاش های صورت گرفته در دولت یازدهم و دوازدهم به منظور ایجاد زیرساختهای ورزشی در دانشگاه ها و نظر به اینکه ایجاد زیرساختها امری زمان بر است، جامعه هدف خود را خوابگاه های دانشجویی تعیین کردیم و ... ادامه »
قابل توجه مديران محترم تربيت بدني: نرم افزار "واحد ارزیابی تندرستی و مشاوره ورزشی" در سال 1396 به روز شد
چکیده: جهت دانلود نسخه 4.3 نرم افزار "تندرستی و مشاوره ورزشی" از لینک زیر استفاده نمایید: دانلود مستقیم نرم افزار تندرستی نسخه 4.3 پشتیبانی شرکت دانش سالار ایرانیان نرم افزار ارتباط با پشتیبانی AnyDesk  در صورت بروز هر گونه مشکل با شماره 02166813619 تماس حاصل فرمائید
رونمایی از پیراهن ورزشی دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده: طی مراسمی ازپیراهن ورزشی دانشگاه بو علی سینا همدان با حضور مسئولین دانشگاه و نماینده اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان رونمایی شد. هدف  از طراحی و تهیه این لباس حمایت از گونه  جانوری قوچ وحشی غرب کشور و حفظ محیط زیست  می باشد.
صعود سراسری دانشجویان پسر به قله الوند/تاکید وزیر علوم بر جایگاه ورزش در نشاط و شادابی محیط دانشگاهی
چکیده: به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی، دانشجویان پسرکوهنورد منتخب دانشگاه‌های سراسر کشور روز پنجشنبه مورخ11/08/96  به قله ۳۵۸۴ متری الوند در استان همدان صعود کردند .  در این صعود 70 کوهنورد برتر در قالب ۱۱ تیم حضور داشتند و پس از صعود با حضور بر مزار شهدای گمنام واقع در ارتفاعات میدان میشان و قرائت فاتحه به مقام والای شهدا ادای احترا... ادامه »
صفحه 1 از 45اولین   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   آخرین
عکس تصادفی