افتتاح  زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم

افتتاح زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ در این آیین که با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و سایر مسئولین وزارت عتف به صورت مجازی برگزار شد، زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم افتتاح گردید.

در این مراسم که به صورت مجازی و آنلاین صورت گرفتف دکتر مینایی ریاست دانشگاه با اشاره به اهمیت سلامت جسمی و روحی دانشجویان افزود: ایجاد امکانات ورزشی در دانشگاه جهرم مانند زمین چمن، سالن سرپوشیده، باشگاه ورزشی و مرکز سلامت و تندرستی در راستای توجه بیشتر به سلامتی دانشجویان است تا فرصت بیشتری برای ورزش داشته باشند و به تقویت بنیه جسمی و روحی خود بپردازند.
وی در پایان تصریح کرد: در دانشگاه جهرم نیز مرکز مشاوره سلامت دایر شده است تا به دانشجویان در امر ورزش مشاوره تخصصی داده شود.
شایان ذکر است که زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد ریال و در مساحت 1000 متر مربع ساخته شده است.

مطلب قبلی زمین چمن مصنوعی سرای دانشجویی شهید اشرفی دانشگاه رازی افتتاح گردید.
مطلب بعدی با برگزاري آيين مجازي افتتاح 26 پروژه در سازمان امور دانشجويان، 24000 متر مربع به فضاي ورزشي دانشگاه‌ها اضافه شد