افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران بصورت هم‌زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور انجام گرفت.

هم زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور و در ارتباطی با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ؛ پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران افتتاح شد . در این مراسم که با حضور معان وزیر و سرپرست سازمان امور دانشجویان؛ معاون اداری و مالی سازمان و مدیر کل تربیت بدنی  سازمان ، رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین  شهرستان بهشهر و برخی از پیشکسوتان و قهرمانان این رشته برگزار گردید ؛ دکتر نیکزاد ، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه ضمن عرض خوشامدگویی به این نکته اشاره نمود که این پیست به طول تقریبی 2 کیلومتر و در 5 ایستگاه ساخته شده که دارای 22 علائم تخصصی این رشته در طول مسیر است . لازم بالذکر است که این پیست به 20 دوچرخه مخصوص آقایان و بانوان نیز تجهیز گشته است .

مطلب قبلی با هدف گسترش فضای ورزشی دانشجویان؛ پیست دوچرخه سواری و اتاق تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین افتتاح شد
مطلب بعدی طی مراسمی به صورت آنلاین پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات افتتاح شد.