امضای تفاهم‌نامه بین اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون هندبال ج.ا.ایران

در این جلسه که در محل فدراسیون هندبال برگزار شد، دکتر علیزاده مدیر کل تربیت بدنی ، ضمن توصیف وضعیت و جایگاه رشته ورزشی هندبال در دانشگاه های کشور ، استقبال و پیشرفت این رشته در بین دانشجویان  دانشگاه ها را بسیار چشمگیر و سریع دانسته و بر لزوم تلاش و همکاری همه جانبه برای توسعه علمی و فنی این رشته تاکید کرد.
در ادامه جلسه دکتر علیزاده مدیر کل تربیت بدنی ، ضمن ابراز خرسندی از توسعه همکاری‌ها با فدراسیون هندبال، وجود زیر ساخت‌ها و ظرفیت‌های تخصصی موجود برای این رشته در دانشگاه‌ها را فرصت بسیار مناسبی برای توسعه علمی و همگانی رشته هندبال دانست.
دکتر علیزاده با اشاره به برگزاری المپیادهای ورزش‌های همگانی و قهرمانی در دانشگاه‌های کشور و مسابقات ورزشی درون دانشگاهی و اقبال عمومی که دانشجویان به رشته هندبال دارند، شرایط لازم برای اجرای تحقیقات دانشجویان با رویکرد همگانی و قهرمانی در این رشته را اعلام و بر همکاری اداره کل و دانشگاه‌ها را در این زمینه تاکید کرد.

وی آموزش نیروی انسانی متخصص را از ملزومات توسعه این رشته دانسته و همکاری فدراسیون با انجمن هندبال دانشگاه‌های کشور در این زمینه را از مقدمات کار توسعه علمی رشته ورزشی هندبال در آینده دانست.
در پایان جلسه به منظور اجرایی نمودن توافقات بعمل آمده ، تفاهم نامه همکاری به امضای مسئولین هر دو بخش رسید.
در این جلسه دکتر پاکدل(رئیس فدراسیون هندبال ج.ا.ایران)، دکتر علیزاده (مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان) و دکتر پور کیانی( مسئول انجمن هندبال اداره کل تربیت بدنی) حضور داشتند

مطلب قبلی قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور
مطلب بعدی بازدید نماینده اداره کل از روند برگزاری جشنواره پائیزه دانشگاه ارومیه و صنعتی ارومیه