انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل تربیت بدنی با فدارسیون پزشکی-ورزشی ج.ا.ایران

انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل تربیت بدنی با فدارسیون پزشکی-ورزشی ج.ا.ایران

تفاهم نامه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه خدمات درمانی و ارزیابی سلامت کلیه ورزشکاران دانشگاهی و همکاری های علمی و آموزشی به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در نشستی که روز یکشنبه و با حضور دکتر صدیقی، معاون وزیر علوم و ریاست سازمان امور دانشجویان در محل این سازمان برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران توسط دکتر دکتر محمد حسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی،سازمان امور دانشجویان و دکتر مهرزاد خلیلیان سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی به امضا رسید.

دکتر صدیقی در این نشست گفت: زیر ساخت های ورزشی در دو سال اخیر رشد خوبی داشته است به طوری که سرانه ورزش دانشجویی کشور به دو متر افزایش یافته است.

وی افزود: حوزه تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از جمله بخش های آموزش عالی است که بسیار فعال است و با یک زمان بندی دقیق کار می کند و برنامه مسابقات ورزشی سال آتی نیز هم اکنون مشخص است.

معاون وزیر علوم با اشاره به جمعیت بالای دانشجویان ورزشکار و اهمیت تندرستی نسل آینده کشور، همکاری دانشگاهها با فدراسیون پزشکی ورزشی را مهم ارزیابی کرد و گفت: در طرح پایش سلامت و تندرستی که به صورت سراسری در دانشگاهها انجام می شود مساعدت فدراسیون پزشکی ورزشی بسیار مفید است.

همچنین دکتر محمد حسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم در این نشست گفت: با توجه به توسعه فعالیت های ورزشی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ضرورت دارد که ما این فعالیتهای ورزشی را همراه با خدمات مناسب آموزشی و درمانی داشته باشیم که دانشجویان ورزشکار بتوانند این فعالیت ها را به طور ایمن و بدون دغدغه انجام دهند و خوشبختانه فدراسیون پزشکی ورزشی از توانایی لازم برای ارائه این خدمات برخوردار است.

وی با اشاره به تداوم مسابقات ورزشی در دانشگاهها در تمام ایام سال و برگزاری المپیادهای همگانی و قهرمانی ، استفاده از خدمات فدراسیون پزشکی ورزشی را یک ضرورت دانست و المپیاد قهرمانی ورزش دانشجویی در گیلان در تابستان 99 را نقطه آغاز این همکاری یاد کرد.

دکتر علیزاده ارائه بیمه ورزشی به کلیه ورزشکاران دانشگاهی اهم از دانشجویان، استادان و کارکنان و همچنین استفاده از خدمات هیات های پزشکی ورزشی در استانها را محور تفاهم نامه امروز برشمرد.

دکتر خلیلیان سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی نیز در آیین امضای این تفاهم نامه اظهار داشت: با توجه به اینکه در طول سال تعداد زیادی از دانشجویان در میادین ورزشی شرکت می کنند و احتمال بروز هر گونه حادثه ای ورزشی وجود دارد، لذا با امضای این تفاهم نامه همکاری، دانشجویان ورزشکار ازخدمات فدراسیون پزشکی ورزشی در همه استانها و دانشگاه ها می توانند بهره مند شوند.

وی با تاکید بر ضرورت عملیاتی شدن این تفاهم نامه گفت: باید با تشکیل کارگروه مشترک و امضای قراردادهای اجرایی آن را پیاده سازی کنیم.

مطلب قبلی برنامه زمانبندی کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی
مطلب بعدی آغاز دوره مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزش دانشجویی با محوریت ورزش دانشجویی

فایل ها برای دانلود

• medicall(.mp4, 18/54 MB) - 16 download(s)