انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ج.ا. ایران

به منظور توسعه همکاری‌ها و اشاعه هر چه بیشتر رشته ورزشی بدنسازی و پرورش اندام در دانشگاه‌های کشور در جلسه ای با حضور آقای دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان  و آقای پورعلیفرد رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تفاهم نامه همکاری منعقد شد.

در این جلسه که در محل فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام برگزار شد، علیزاده مدیرکل تربیت بدنی ضمن توصیف وضعیت و جایگاه رشته ورزشی بدنسازی و پرورش اندام در دانشگاه های کشور ، استقبال و پیشرفت این رشته در بین دانشجویان دانشگاه ها را بسیار چشمگیر و سریع دانسته و بر لزوم تلاش و همکاری همه جانبه برای توسعه علمی و فنی این رشته تاکید کرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از توسعه همکاری‌ها با فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ، وجود زیر ساخت‌ها و ظرفیت‌های تخصصی موجود برای این رشته در دانشگاه‌ها را فرصت بسیار مناسبی برای توسعه علمی و همگانی رشته بدنسازی و پرورش اندام دانست، ایشان با بیان اینکه در حال حاضر 107 اتاق تندرستی در دانشگاه ها و در خوابگاه های دانشجویی وجود دارد و توسعه این فضاها در سال آینده از برنامه های این اداره کل می باشد. بر لزوم برنامه ریزی دقیق و همچنین آموزش افراد بر اساس دانش روز تاکید داشتند.

دکتر علیزاده با اشاره به برگزاری المپیادهای ورزش‌های همگانی و قهرمانی در دانشگاه‌های کشور و مسابقات ورزشی درون دانشگاهی و اقبال عمومی که دانشجویان به رشته بدنسازی و پرورش اندام دارند، شرایط لازم برای اجرای تطرح های پژوهشی دانشجویان با رویکرد همگانی و قهرمانی در این رشته را اعلام و بر همکاری اداره کل و دانشگاه‌ها را در این زمینه تاکید کرد.

وی آموزش نیروی انسانی متخصص را از ملزومات توسعه این رشته دانسته و همکاری فدراسیون با انجمن بدنسازی و پرورش اندام دانشگاه‌های کشور در این زمینه را از مقدمات کار توسعه  و مدیریت علمی این رشته ورزشی در جامعه دانست.

در این جلسه آقای پورعلی فرد رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ضمن استقبال از همکاری فدراسیون با دانشگاه ها، آمادگی خود و مجموعه فنی این فدراسیون را برای توسعه هم جانبه این رشته در دانشگاه ها اعلام نمود. ایشان اجرای برنامه های آموزشی برای دانشجویان و دانشگاهیان و برگزاری مسابقات رشته های مختلف زیر مجموعه این رشته ورزشی را از جمله راه های توسعه این رشته دانست.

در پایان جلسه به منظور اجرایی نمودن توافقات بعمل آمده ، تفاهم نامه همکاری به امضای مسئولین هر دو بخش رسید.

مطلب قبلی بازدید کارشناسان اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از ظرفیت‌های ورزشی دانشگاه‌ها
مطلب بعدی افتتاح زمین چمن مصنوعی سایت مرکزی دانشگاه لرستان با حضور مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور داشجویان