بازدید معاون اداره کل تربیت بدنی و روسای انجمن های ورزشی سازمان امور دانشجویان از محل برگزاری مسابقات المپیاد دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز

معاون اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و روسای انجمن های ورزشی از امکانات ورزشی دانشگاه تبریز بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر رضا قاسم نژاد معاون اداره کل تربیت بدنی، دکتر شهناز روزبهانی رئیس اداره توسعه ورزش‌های همگانی سازمان امور دانشجویان و روسای انجمن های ورزشی این اداره کل به همراه مسوولان دانشگاه تبریز از سالن‌های محل برگزاری مسابقات بازدید به عمل آورد.
در بخش اول از ژیمنازیوم دانشگاه تبریز، استخر دانشگاه تبریز و سالن شهدا بازدید به عمل آمد که محل برگزاری مسابقات رشته‌های والیبال، فوتسال، بسکتبال، شنا و کاراته است و قرار است در بخش دوم سالن‌های خارج از دانشگاه تبریز بازدید صورت گیرد.

دکتر قاسم‌نژاد: دانشگاه تبریز زیرساخت‌های خوبی برای میزبانی المپیاد دانشجویی دارد

معاون اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه تبریز قبلا هم میزبان المپیاد دانشجویی بود و زیرساخت‌های خوبی برای میزبانی المپیاد دانشجویی در این دانشگاه فراهم است.

دکتر رضا قاسم‌نژاد بعد از بازدید از محل برگزاری المپیاد دانشجویی کشور اظهار داشت: در ابتدا کمال تشکر از دانشگاه تبریز، ریاست و معاونان محترم و همکاران حوزه تربیت بدنی به واسطه پذیرش و قبول مسئولیت میزبانی برگزاری بزرگترین رویداد ملی ورزش دانشگاهی را دارم و انشاالله در تابستان ۱۴۰۱المپیاد دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز را برگزار خواهیم کرد؛ امروز نیز جلسه هماهنگی با مسئولان دانشگاه و بازدید از محل برگزاری مسابقات به اتفاق مسئولان انجمن های ورزشی را ‌داشتیم و استقبال خوبی از مسئولان دانشگاه تبریز، شاهد بودیم.
وی گفت: با شیوع ویروس کرونا بیش از دو سال است که فعالیت‌های ورزشی در دانشگاه‌ها تعطیل شده و این المپیاد نقطه امیدی است تا شاهد ایجاد شور و اشتیاق و زنده کردن تعاملات اجتماعی در بین دانشجویان باشیم و بتوانیم برای  ۵ هزار دانشجو که سفیران ورزش‌های دانشجویی کشور از اقصی نقاط کشور هستند، میزبانی خوبی داشته باشیم.
معاون اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان افزود:‌ از ۱۷تا ۲۶ تیر ماه در ۱۰رشته ورزشی المپیاد دختران و از ۲۸ تیر تا ۶ مرداد المپیاد پسران در ۱۲رشته ورزشی خواهیم داشت و ورزشکاران حاضر، منتخبین مسابقات مناطق کشور که در حال برگزاری است، هستند و بدین ترتیب بهترین‌های ورزش دانشگاهی در المپیاد حضور خواهند داشت و همچنین با هماهنگی فدراسیون‌های ورزشی از بهترین کادر فنی رشته‌ها در المپیاد بهره خواهیم برد.
وی در مورد میزبانی المپیاد دانشجویی توسط دانشگاه تبریز تصریح کرد: قرار بر این شد که المپیاد را به بهانه  بازگشایی دانشگاه‌ها و ایجاد شوق و اشتیاق بین دا‌نشجویان امسال برگزار کنیم و با توجه به اینکه دانشگاه تبریز به همراه چند دانشگاه دیگر درخواست میزبانی مسابقات را داده بود و در سال ۱۳۷۶نیز میزبان مسابقات پسران بوده و سوابق خوبی در میزبانی مسابقات دیگر هم  داشت و استقبال خوب مسئولان این دانشگاه برای برگزاری این رویداد، دانشگاه تبریز انتخاب و کارهای مربوط به میزبانی آغاز که همکاری های خوبی هم از سوی دانشگاه تبریز شاهد هستیم و امیدواریم میزبانی خوبی را هم از دانشگاه تبریز داشته باشیم.
دکتر قاسم نژاد یادآور شد: در حوزه ورزش دانشجویی در اداره کل تربیت بدنی برای هر رشته یک مسئول انجمن با اولویت های دانشگاهی بودن، تخصصی بودن، مورد تایید فدراسیون و اداره کل و وزارت علوم انتخاب می‌کنیم و افرادی که امروز در این بازدید حضور دارند، نخبگان هر رشته بوده و در فدراسیون مربوطه دارای سمت‌هایی چون نایب رییسی و یا مربی تیم های ملی هستند و هماهنگی و تعاملی خوبی با فدراسیون دارند.
وی در مورد بازدید امروز گفت: حتی در برگزاری المپیک هم هیاتی از امکانات کشور میزبان بازدید و طبق چک لیست، نیازها و نواقصات را اعلام و بازسازی‌ها و تهمیدات لازم صورت می‌گیرد. خوشبختانه ما در بازدیدی که از امکانات دانشگاه تبریز داشتیم زیرساخت‌های خوبی برای برگزاری مسابقات شاهد بودیم و فقط یک سری پیشنهادات برای بهتر برگزار شدن مسابقات ارائه خواهد شد.
وی نوید حضور تماشاگران در مسابقات را داده و گفت: مسابقات با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد و چه بسا درخواستی‌هایی داشتیم که از خارج دانشگاه برای دیدن مسابقات بیایند و با هماهنگی انتظامات دانشگاه هیچ مانعی برای حضور تماشاگر در مسابقات دانشجویی نخواهیم داشت و پروتکل‌های بهداشتی کمیته ملی مبارزه با شیوع کرونا، رعایت خواهد شد تا مسابقات با کمترین دغدغه برگزار شود
پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور تابستان سال جاری با حضور بیش از ۵۰۰۰ شرکت کننده به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
المپیاد دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز در بخش دختران در ۱۰ رشته بسکتبال، والیبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو و میدانی، تکواندو، کاراته ، تیراندازی و فوتسال و در بخش پسـران در ۱۱رشته فوتسال، والیبال، بسـکتبال، تنیس روی میز، بـدمینتون، شـنا، دو و میدانی، کاراته، تکواندو ،تیراندازی و کشتی آزاد و فرنگی برگزار خواهد شد.

مطلب قبلی برگزاری مراسم گرامیداشت هفته خوابگاه ها در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور
مطلب بعدی دوره داوری درجه 3 مینی فوتبال برگزار می گردد.