بازدید نماینده اداره کل از روند برگزاری جشنواره پائیزه دانشگاه ارومیه و صنعتی ارومیه

دکتر مقصودی (نماینده اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان)  از روند برگزاری جشنواره پاییزه از دانشگاه های ارومیه و صنعتی ارومیه بازدید بعمل آورد. ضمنا در این بازدید دو روزه با هماهنگی دبیرخانه منطقه سه ، کارگاه آموزشی - کاربردی آشنایی با سامانه برای کارشناسان دانشگاه های منطقه برگزار گردید.

در این کارگاه که با حضور نماینده اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان جناب آقای دکتر مقصودی و به میزبانی اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتي اروميه برگزار شد، کارشناسان و مدیران تربیت بدنی از ۹ دانشگاه منطقه حضور داشتند و به بحث و بررسی در مورد لزوم و نحوه ثبت فعالیت های ورزشی دانشگاه ها در سامانه وزارت عتف پرداختند.
آموزش نحوه ثبت فعالیت از طریق سامانه مذکور، بروزرسانی اطلاعات و مشارکت مؤثر در فرآیندهای نظارت و ارزیابی وزارت، از مهمترین محورهای مورد تأکید در این کارگاه آموزشی بود.

مطلب قبلی امضای تفاهم‌نامه بین اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون هندبال ج.ا.ایران
مطلب بعدی قابل توجه مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور