با برگزاري آيين مجازي افتتاح 26 پروژه در سازمان امور دانشجويان، 24000 متر مربع به فضاي ورزشي دانشگاه‌ها اضافه شد

با حضور ریاست سازمان امور دانشجویان، مسئولان وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه، 27 پروژه دانشگاهی به صورت مجازی افتتاح و 24000 متر مربع به فضای ورزشی دانشگاه ها اضافه شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان در این آیین مجازی که به مناسبت هفته دولت و بازگشایی دانشگاهها صورت گرفت؛ 18 زمین چمن مصنوعی، 4 کفپوش زمین روباز، 4 سالن بدن سازی، و سوله ورزشی و یک سالن تیراندازی در 23 دانشگاه و موسسه آموزش عالی به صورت همزمان افتتاح شد.
بر اساس این گزارش برای بهره برداری از این پروژه ها نه میلیارد و هفتصد میلیون تومان هزینه صرف شده است و در دانشگاههای علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، خلیج فارس، هرمزگان، جهرم، سراوان، زابل، شهید باهنر کرمان، ولی عصر( عج) رفسنجان، مرکز آموزش عالی لامرد، صنعتی قم، مرکز آموزش عالی محلات، نهاوند، بزرگمهر قائنات، مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا، رازی کرمانشاه، شهید بهشتی، مجتمع آموزش عالی مهندسی اسفرایین، صنعتی ارومیه، مرکز آموزش عالی شیروان، مجتمع آموزش عالی گناباد، آموزشکده فنی و حرفه ای پسران، شهید مدنی آذربایجان، هنر اسلامی تبریزو صنعتی سهند به بهره برداری رسیدند.
مهندس پرهیزکار ابیانه معاون پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر اسماعیلی مدیرکل طرح های عمرانی وزارت علوم در این آیین حضور داشتند.

مطلب قبلی افتتاح زمین چمن مصنوعی دانشگاه جهرم
مطلب بعدی رئيس سازمان امور دانشجويان:ايجاد امکانات ورزشي در جوارخوابگاه‌هاي دانشجويي در راستاي سلامت دانشجويان است