با حضور دکتر تقی زاده سرپرست اداری مالی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان پیست دوچرخه سواری دانشگاه شیراز افتتاح گردید.

همزمان با برنامه افتتاحیه مجازی پروژه های ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که در تاریخ 17 شهریور ماه سال جاری با حضور دکتر غفاری معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان، دکتر علیزاده  مدیرکل تربیت بدنی  به صورت آنلاین برگزار گردید. پیست دوچرخه سواری دانشگاه شیراز نیز با حضور دکتر تقی زاده سرپرست اداری مالی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان در دانشگاه شیراز، دکتر واعظی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و دکتر عبدالهی مدیر تربیت بدنی در محل پردیس جهان‌پارس به صورت برخط ، افتتاح گردید.
شایان ذکر می باشد پیست دانشگاه با حدود ۳۰ دستگاه دوچرخه جدید  برای استفاده دانشجویان و دانشگاهیان تکمیل گردید.

مطلب قبلی مسابقات مجازی قهرمانی ایروبیک ژیمناستیک دانشجویان دختر  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.
مطلب بعدی مسابقات مجازی قهرمانی آمادگی جسمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.