با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان؛سه طرح ورزشي دانشگاه سمنان به بهره‌برداري رسيد
/ دسته ها: اخبار

سه طرح ورزشی دانشگاه سمنان در سراهای دانشجویی این دانشگاه با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی این سازمان به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر صدیقی با حضور در دانشگاه سمنان زمین چمن مصنوعی این دانشگاه در سرای دانشجویی فرزانگان را افتتاح کرد. این زمین چمن با مشارکت دانشگاه سمنان و سازمان امور دانشجویان بااعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال و در ابعاد ۴۰*۲۰ احداث شده است.
همچنین پیست دوچرخه سواری در حاشیه مجتمع فرزانگان، دیگر طرحی بود که توسط رئیس سازمان امور دانشجویان و نیز مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم و دیگر مسئولان افتتاح شد. این پیست دوچرخه سواری در زمینی به مساحت دو هزار و ۱۷۵ مترمربع و بااعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال ساخته شده و دانشجویان دختر دانشگاه از آن بهره مند می شوند.
دکتر صدیقی همچنین خانه دارت دانشگاه سمنان را نیز در فضای ۳۵ مترمربعی افتتاح کرد؛ برای اجرای این طرح ۲۵۰ میلیون ریال هزینه شده است.
رئیس سازمان امور دانشجویان و مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم در ادامه از طرح های در دست اجرای دانشگاه سمنان شامل سرای دانشجویی، سرویس و رختکن سالن ورزشی فرزانگان، زمین فوتبال و والیبال ساحلی فرهیختگان، سرای دانشجویی خیرساز، استخر سرپوشیده و سالن تیراندازی بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند ساخت آن ها قرار گرفتند.

مطلب قبلی پروژه های چمن مصنوعی دانشگاه ها
مطلب بعدی با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان، دو طرح ورزشي دانشگاه دامغان به بهره برداري رسيد