با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان، دو طرح ورزشي دانشگاه دامغان به بهره برداري رسيد

با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان، زمین چمن مصنوعی و زمین ورزشی روباز سراهای دانشجویی دانشگاه دامغان به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از دانشگاه دامغان، با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، مهندس علی پرهیزگار ابیانه معاون پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان، دکتر عبدالعلی بصیری، رئیس دانشگاه و جمعی از دانشگاهیان دو طرح ورزشی دانشگاه دامغان به بهره برداری رسید.
زمین چمن مصنوعی سرای دانشجویی ابوذر دانشگاه دامغان به مساحت ۱۲۴۸ مترمربع و با صرف هزینه پنج میلیارد ریال احداث شده است. عملیات ساخت این طرح ورزشی از سال ۹۷ آغاز و پس از حدود یک سال اکنون به بهره برداری رسیده است.
برگزاری مسابقه های فوتبال، آمادگی جسمانی، برگزاری مسابقات همگانی متنوع و برگزاری کلاس های گروه تربیت بدنی ویژه برادران از کاربردهای این زمین چمن می باشد.
طرح دیگر ورزشی دانشگاه زمین ورزشی روباز مجموعه سراهای دانشجویی خواهران در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع و با صرف هزینه چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار افتتاح شد.
در این زمین ورزشی روباز، پیست پیاده روی، پیست دوومیدانی، دوچرخه سواری، اسکیت، محوطه ورزشی چندمنظوره، زمین بسکتبال و ایستگاه دوچرخه سواری ایجاد شده است.
دکتر صدیقی و هیأت همراه پس از افتتاح این طرح ها، از مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی و پروژه در حال احداث زمین ورزشی روباز دانشگاه بازدید و در جلسه شورای دانشگاه شرکت نمودند

مطلب قبلی با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان؛سه طرح ورزشي دانشگاه سمنان به بهره‌برداري رسيد
مطلب بعدی افتتاح سالن بدنسازی و سالن دارت مجموعه ورزشی وحدت اسلامی دانشگاه شیراز