با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان سوله ورزشي دانشکده هنر شوشتر به بهره‌برداري رسيد
/ دسته ها: اخبار

سوله ورزشی دانشکده هنر شوشتر با حضور دکتر مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین دکتر صدیقی با اشاره به اینکه هنر، رشته ای با نیازمندی های خاص است، اظهار کرد: دانشکده های هنر به لحاظ سابقه فرهنگی طولانی کشورمان قدر و منزلت ویژه ای دارند.

وی بابیان ارزشمندی های شهرستان شوشتر به لحاظ قدمت تاریخی و نقش آن در هشت سال دفاع مقدس، عنوان کرد: این مسئله ایجاب می کند به دانشکده هنر شوشتر توجه بیشتری شود.

دکتر صدیقی تصریح کرد: در نشست با مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز مقرر شد نیازمندی های دانشکده هنر شوشتر معرفی شود تا بتوانیم در حد توان امسال و سال آینده این نیازها را رفع کنیم.

گفتنی است سوله ورزشی دانشکده هنر شوشتر با ۱۳۰۰ مترمربع زیربنا از محل اعتبارات وزارت علوم در این دانشکده احداث و با حضور دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر علم معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و مسئولان دانشکده هنر شوشتر افتتاح شد.

مطلب قبلی اهتمام جدی مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه در توسعه فضای های ورزشی
مطلب بعدی افتتاح زمین چمن مصنوعی خوابگاه علم الهدی دانشگاه شهید چمران اهواز