با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان و رئيس دانشگاه گيلان؛ تفاهم نامه پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان کشور امضا شد

رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس دانشگاه گیلان، تفاهم نامه پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور که تابستان سال آینده و با مشارکت حدود هفت هزار دانشجو به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود را امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در این تفاهم نامه که به امضای دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر احمد رضی، رئیس دانشگاه گیلان رسید تعهدات سازمان اموردانشجویان برای حمایت های مالی و اداری از برگزاری این رویداد ورزشی و وظایف دانشگاه گیلان به عنوان میزبان پیش بینی شده است.
میزان اعتبار تخصیص یافته برای برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی قهرمانی دانشجویان و برنامه زمان بندی پرداخت آن و وظایف دانشگاه گیلان به عنوان میزبان در زمینه مراسم افتتاحیه و اختتامیه، اسکان، ایاب و ذهاب و تغذیه ورزشکاران و تیم های دا.وری و فنی و عوامل برگزاری المپیاد از جمله مفاد تفاهم نامه مذکور است.
دکتر علیزاده مدیر کل تربیت بدنی اعلام داشتند: با امضای این تفاهم نامه فرآیند رسمی و اجرایی برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی قهرمانی دانشجویان کشور در دانشگاه گیلان تسریع می شود و تا پایان سال جاری سهمیه دانشگاههای مختلف در هر رشته ورزشی به آنان ابلاغ می شود تا آماده سازی تیم های خودرا برای این رویداد مهم آغاز کنند.
در مراسم اجرای این تفاهم نامه، مهندس پرهیزکار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان و دکتر علم ، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر افراخته معاون دانشجویی ، دکتر دمیرچی رئیس دانشکده تربیت بدنی و دکتر شمسی مدیر تربیت بدنی دانشگاه گیلان حضور داشتند.
لازم به ذکر است پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان تیر و مرداد سال آینده در 14 رشته ورزشی در بخش دختران و 18 رشته ورزشی در بخش پسران به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.

مطلب قبلی آغاز دوره مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزش دانشجویی با محوریت ورزش دانشجویی
مطلب بعدی برگزاری نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 5 ورزش سراسر کشور به میزبانی دانشگاه رازی

فایل ها برای دانلود