با حضور سرپرست سازمان امور دانشجویان، 16 پروژه ورزشی در دانشگاهها به بهره برداری رسید

با حضور دکتر غفاری سرپرست سازمان امور دانشجویان و دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی این سازمان،  16 پروژه ورزشی در دانشگاهها در ارتباط تصویری با دانشگاهها و به صورت همزمان به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در ادامه روند افتتاح پروژه های ورزشی در دانشگاهها، امروز چهارشنبه17شهریورماه تعداد 16 پروژه شامل 4 زمین  چمن مصنوعی، 5 پیست دوچرخه سواری، 5 مرکز مجهز مشاوره تندرستی، 1 کفپوش زمین روباز و 1 زمین ورزشی ساحلی به بهره برداری  رسید و 21 هزار مترمربع به فضای ورزش دانشگاهها افزوده شد.

براساس این گزارش، در آیین  افتتاحیه امروز، 5 مرکز مجهز مشاوره تندرستی در دانشگاههای میبد، صنعتی قم، صنعتی سیرجان، آموزش عالی محلات و مجتمع آموزش عالی زرند به بهره داری رسید.

همچنین 5 پیست و پروژه توسعه دوچرخه سواری در دانشگاههای ارومیه، حضرت معصومه (س)، صنعتی اصفهان، الزهرا(س) و شیراز مورد افتتاح قرار گرفت.

علاوه بر موارد فوق، در مراسم امروز  پروژه4 زمین چمن مصنوعی در دانشگاههای هنر اصفهان، ، فنی و حرفه ای پسران ایلام، پردیس علمی و تحقیقاتی دانشگاه شهید بهشتی در زیرآب  و سلمان فارسی کازرون به بهره برداری رسید.

بر اساس این گزارش در آیین امروز، پروژه کفپوش زمین روباز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و زمین ورزشی ساحلی  در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان افتتاح شد.

مطلب قبلی به مناسبت هفته پارالمپیک، کمیته ملی پارالمپیک برگزار می کند.
مطلب بعدی سرپرست سازمان امور دانشجویان بر تداوم ایجاد امکانات ورزشی در دانشگاهها تاکید کرد