با حضور مدیران سازمان امور دانشجویان؛ همایش پیاده روی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، همایش پیاده‌روی امروز سوم آبان ماه با حضور مدیران سازمان امور دانشجویان  و به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، همایش پیاده‌روی با حضور رئیس و هیات رییسه دانشگاه تربیت مدرس،‌ دکتر ابراهیم علیدوست مدیر کل تربیت بدنی، بشیریان رییس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، ، دکتر محمد تابان مدیر کل منابع انسانی و پشتیبانی، دکتر ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت، دکتر تقی زاده مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر ابوالفضل دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل، دکتر امید مدیر کل حراست سازمان امور دانشجویان و جمعی از کارکنان و دانشجویان ساعت 7 و 30 دقیقه امروز سه شنبه 3 آبان ماه به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
همچنین رییس دانشگاه به 5 نفر از دانشجویان نیز به طور مجزا هدیه کمک هزینه سفر به مشهد مقدس را به قید قرعه اهدا نمود.

تجلیل از دو نفر از جانبازان دانشگاه، ‌اهدای هدیه فرهنگی ورزشی به کلیه شرکت کنندگان، حضور بر سر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه از دیگر برنامه‌های این همایش پیاده روی بود.

مطلب قبلی انا لله و انا الیه راجعون
مطلب بعدی دوره علمی و تخصصی "دستیاری مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی" ویژه کارشناسان پایش  تندرستی دانشگاه ها برگزار شد.