با حضور معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان مراسم تودیع دکتر علیزاده و معارفه آقای بشیریان رئیس جدید فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی کشورمان با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان ، دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، مهندس پرهیزکار معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، دکتر علم معاون دانشجویان داخل ، دکتر قراخانلو مشاور رئیس رئیس سازمان و رئیس اکادمی ملی المپیک ، دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، خوشگفتار مشاور ریاست سازمان و دکتر شریف نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم در محل فدراسیون برگزار شد.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا امکان برنامه ریزی طولانی را در همه عرصه ها سخت کرده است گفت: باید آمادگی حضور در یونیورسیاد احتمالی را داشته باشیم.
وی درآمد زایی را موضوعی مهم بر ارتقای فعالیت های فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی دانست و تاکید کرد باید منابع درآمدی متناسب با شان دانشگاهی برای فدراسیون برقرار کنیم.
دکتر صدیقی در پایان از تلاش های دکتر دهخدا ریاست سابق و دکتر علیزاده سرپرست فدراسیون قدردانی و برای آقای بشیریان آرزوی توفیق کرد.

انتخابات فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی 5 مهرماه با حضور 4 کاندید به ریاست وزیر علوم برگزار شد. در این انتخابات هادی بشیریان با کسب 26 رای در مجمع موفق به کسب کرسی ریاست این فدراسیون برای چهارسال شد

مطلب قبلی پذیرش مقالات جدید دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی در پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی آغازشده است.
مطلب بعدی کسب مقام پنجمی تیم دوومیدانی بزرگسالان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی باشگاههای کشور