با حکم وزير علوم، تحقيقات و فناوري؛سرپرست فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي منصوب شد
/ دسته ها: اخبار

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر محمد حسین علیزاده را به سمت سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر محمد حسین علیزاده نایب رئیس این فدراسیون را به عنوان سرپرست فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی منصوب کرد.
بنابراین گزارش، متن حکم انتصاب دکترمحمد حسین علیزاده به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر محمد حسین علیزاده
مدیر کل محترم تربیت بدنی
با سلام و احترام،
با توجه به اتمام دوره مسئولیت آقای دکتر محمد رضا دهخدا ،رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و بازنشستگی ایشان و نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی و پیشنهاد رئیس سازمان امور دانشجویان، با استناد بند 4 ماده 10 اساسنامه تا برگزاری مجمع عمومی برای انتخاب رئیس فدراسیون با حفظ مسئولیت به سمت سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی منصوب می شوید.
امید است، همچون گذشته در مدت تصدی این مسئولیت با اتکا به ایزدمنان و همکاری تمامی دست اندرکاران در امر برگزاری مجمع عمومی موفق و موید باشید.
توفیق روز افزون جناب عالی را در امور محوله از خداوند متعال مسئلت دارم.
منصور غلامی
وزیر علوم،تحقیقات و فناوری و رئیس مجمع عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی
گفتنی است دکتر علیزاده درحال حاضر نایب رئیس فدراسیون و مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان است.

مطلب قبلی تعامل و هم افزایی بین بخشی با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و کمیته ملی المپیک از اهداف واحد آموزش می باشد.
مطلب بعدی در يك اقدام فرهنگي - ورزشي اداره كل تربيت بدني سازمان امور دانشجويان پویش " در خانه می مانیم و ورزش می کنیم" براي به چالش كشيدن فعاليت بدني و تحرك در خانه را اطلاع رساني كرد