با هدف گسترش فضای ورزشی دانشجویان؛ پیست دوچرخه سواری و اتاق تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین افتتاح شد

ایستگاه و پیست دوچرخه سواری و اتاق مشاوره و تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین با حضور معاون وزیر علوم و جمعی از مسئولین سازمان امور دانشجویان به صورت آنلاین به بهره برداری رسید. این پروژه‌ها با مشارکت سازمان امور دانشجویان ، اداره کل تربیت بدنی و با استفاده از منابع داخلی مجتمع آموزش عالی اسفراین  انجام شده است.
احداث پیست دوچرخه سواری این مجتمع آموزشی به طول ۲ کیلومتر صورت گرفته و بودجه‌ای بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.این مجموعه ورزشی به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و ایجاد نشاط در محیط های دانشجویی،ترویج فرهنگ تندرستی و ورزش و جایگزینی دوچرخه به جای خودرو در حمایت  برنامه دانشگاه سبز با مساعدت اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم و مشارکت مجتمع آموزش عالی فنی مهندسی اسفراین ساخته شد.
اتاق تندرسی و سلامت نیز در ۵۰ مترمربع و با هزینه ۱۰۰ میلیون تومانی احداث شده است.

مطلب قبلی تاکیدسرپرست سازمان امور دانشجویان بر دسترسی آسان دانشجویان به امکانات ورزشی
مطلب بعدی افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه علم و فناوری مازندران بصورت هم‌زمان با ده دانشگاه بزرگ کشور انجام گرفت.