برگزاري مسابقات بسکتبال سه نفره  دانشجويان دختر دانشگاههای منطقه یک کشور

برگزاري مسابقات بسکتبال سه نفره دانشجويان دختر دانشگاههای منطقه یک کشور

برگزاري مسابقات بسکتبال سه نفره دانشگاههای منطقه یک کشور

مسابقات بسکتبال سه نفره دانشگاههای منطقه یک  کشور با همت دبيرخانه منطقه يك و دفتر مشترك انجمن هاي ورزشي اداره كل تربيت بدني سازمان امور دانشجويان 2 تا 5 آبان  ۱۳۹۸ و با شرکت ۹ تیم به ميزباني دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي برگزار شد. در ايندوره از مسابقات تیم دانشگاه تهران با شکست تمامی حریفان، به عنوان قهرمانی دست یافت و دانشگاه هاي شهید بهشتی و صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی به مقام هاي دوم و سوم دست يافتند. شايان ذكر مي باشد ايندوره از مسابقات در سايت رسمي فيبا(3در3) ثبت شده است .

دانشگاه‌های تهران، بهشتی، صنعتی شریف، تربیت دبیر شهید رجایی، تربیت مدرس، و هم چنین دانشگاه های صنعتی خواجه نصیر طوسی و علم و فرهنگ با دو تیم در این رقابت ها حضور داشتند.

مطلب قبلی برگزاری مسابقات بسکتبال سه نفره دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه یک
مطلب بعدی برگزاری نمایشگاه سه روزه به مناسبت هفته تربیت بدنی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان