برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی  اسکواش دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور
/ دسته ها: اخبار

برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان دختردانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان دختر از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۷ بهمن ماه ۹۸ با شرکت ۲۲ ورزشکار از ۱۰ دانشگاه (دانشگاه تبریز ،دانشگاه شیراز ،دانشگاه کاشان ،دانشگاه شهید  مدنی تبریز ،دانشگاه پیام نور اصفهان واحد نطنز ، دانشگاه آذرابادگان ارومیه،دانشگاه شمس تبریز،دانشگاه چرخ نیلوفری تبریز  ،دانشگاه رازی کرمانشاه،دانشگاه بناب ) به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار گردید و نفرات و تیمهای برتر این مسابقات به ترتیب مشخص شدند.

مسابقات انفرادی:
سرکار خانمها ساجده کریمی از دانشگاه شیراز مقام اول ،فهمیه سبزیکار از دانشگاه پیام نور واحد نطنز مقام دوم ،ریحانه هاشمی از دانشگاه تبریز مقام سوم و مونا سلامیان از دانشگاه شیراز مقام سوم مشترک را کسب نمودند .
در بخش تیمی دختران:
دانشگاه شیراز با کسب بیشترین امتیاز مقام اول ،دانشگاه پیام نور اصفهان واحد نطنز مقام دوم  و دانشگاه تبریز مقام سوم را کسب نمودند .
این مسابقات با همکاری اداره کل محترم تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان،مدیریت محترم تربیت بدنی دانشگاه تبریز،فدراسیون محترم اسکواش ،هیئت اسکواش استان آذربایجان شرقی و انجمن اسکواش  با کیفیت و کمیت خیلی خوب برگزار گردید .لازم به توضیح است در پایان مسابقات به نفرات و تیمهای برتر مدال و احکام قهرمانی و جوایزی(راکت) که از طرف فدراسیون محترم اسکواش تهیه شده بود اهدا گردید.

مطلب قبلی رئيس سازمان امور دانشجويان در نشست معاونان دانشجويي دانشگاهها خبرداد: افزايش سرانه فضاي ورزشي دانشگاهها به بيش از دو متر مربع
مطلب بعدی برگزاری اولین دوره مسابقات قهرمانی اسکواش دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور