برگزاری بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور

انجمن شطرنج اداره کل تربیت در نظر دارد بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج  دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور  (دانشگاه های دولتی، پیام نور، جامع علمی کاربردی، غیرانتفاعی و فنی حرفه ای) را  جمعه 16 خردادماه برگزار  کند. به منظور آگاهی از شرایط  حضور به دستورالعمل (لینک پیوست)  مراجعه نمایید.

شایان ذکر می باشد به 6 نفر برتر این مسابقات حکم  قهرمانی و جوایز ارزنده ای اهدا می گردد.

دستورالعمل بزرگترین مسابقه آنلاین شطرنج  دانشجویی

مطلب قبلی دکتر محمد حسن عبدالهی مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز و دبیر منطقه 7 ورزش کشور یکی از مشکلات اصلی تربیت بدنی دانشگاه ها بویژه دانشگاه های کوچک را نداشتن ساختار مناسب دانست.
مطلب بعدی در گفتگو با مسیحای اکبر معاون اداره کل تربیت بدنی: کلیه فعالیت های ورزشی در دانشگاه ها بر اساس آیین نامه ، دستورالعمل هاو بخشنامه های ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا انجام می کیرد.