برگزاری جشنواره پاییزه ورزش های همگانی در دانشگاه ارومیه

برگزاری جشنواره پاییزه ورزش های همگانی در دانشگاه ارومیه

جشنواره پاییزه ورزشهای همگانی دانشگاه ارومیه همزمان با میلاد باسعادت  نبی مکرم اسلام  حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق علیه السلام در دوقسمت  دختران و پسران بصورات جداگانه ، در روز جمعه 24 آبان ماه توسط انجمن ورزشی و هیئت ابالفضل العباس (ع) معاونت فرهنگی و اجتماعی در محوطه خوابگاههای دختران و کوی خوابگاهی پسران این دانشگاه برگزار گردید.

این جشنواره در رشته های تنیس روی میز- فوتبال دستی- دارت- هفت سنگ- پرتاب بسکتبالی- والیبال سه نفره- روپایی فوتبال- طناب زنی و هولاهوپ برگزار گردید و در مراسم  پایانی که با حضور احمد نوری مسول ورزش همگانی و انجمنهای ورزشی دانشگاه همراه بود  به نفرات برتر هر رشته جوایز ورزشی اهدا گردید.

مطلب قبلی بازدید نماینده اداره کل از روند برگزاری مسابقات شطرنج دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های منطقه 8
مطلب بعدی تیم دانشجویان دختر دانشگاه رازی مقام اول مسابقات بسکتبال منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور را کسب کردند