برگزاری جلسه دبیران مناطق  دهگانه ورزش دانشگاهی
/ دسته ها: اخبار

برگزاری جلسه دبیران مناطق دهگانه ورزش دانشگاهی

جلسه دبیران مناطق دهگانه ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي كشور روز چهارشنبه مورخ 25 دیماه 1398 با حضور دکتر محمد حسین علیزاده(مدیر کل تربیت بدنی) و دبیران مناطق دهگانه ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در سازمان امور دانشجویان برگزار گردید.

دکتر علیزاده ضمن خیر مقدم و عرض تسلیت شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی و همدردی با خانواده سانحه هوایی و تشکر از شرکت مسئولین دبیرخانه مناطق دهگانه و معرفی دبیران جدید، با ارائه گزارش عملکرد اداره کل در محورها و بخشهایی از جمله: انعقاد قرارداد با دانشگاه گیلان با در نظر گرفتن مدیریت منابع و جمعیت در المپیاد پانزدهم، تدوین آیین نامه مدیریت جامع مناطق ورزشی، لزوم هماهنگی با آکادمی ملی المپیک در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی برای توانمندسازی منابع انسانی و انعقاد تفاهم نامه با فدراسیون پزشکی و فدراسیون بدنسازی، پیگیری بودجه عمرانی از دفتر طرح های عمرانی وزارت متبوع، لزوم تشکیل اتاق فکر در بخش همگانی و قهرمانی، نظارت ادارات تربیت بدنی بر نحوه اجرای واحدهای عمومی تربیت بدنی 1 و 2، لزوم استفاده از سامانه توسعه ورزش دانشگاهی و ثبت اطلاعات توسط دانشگاهها، همکاری با پژوهشگاه تربیت بدنی در انجام طرح های پژوهشی، تقویت دفتر مشترک انجمن های ورزشی و نحوه ارزیابی انجمن ها، لزوم توسعه نهضت داوطلبی و ارزیابی عملکرد ادرات تربیت بدنی و دبیرخانه مناطق مطالبی را عنوان و در خصوص برنامه‌های پیش روی ادارات تربیت بدنی و دبیرخانه مناطق تا آخر سال و مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها در برگزاری و شرکت در مسابقات قهرمانی استانی(4 رشته) و منطقه ای(32 رشته) تاکید نمودند.

در ادامه دبیران مناطق ورزشی ضمن ارایه گزارش عملکرد دبیرخانه در محورهای برگزاری مسابقات قهرمانی منطقه ای و استانی، برگزاری جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی، پاییزه و انتخابات انجمن های دانشجویی، استفاده دانشگاه‌های تابعه از سامانه سجاد برای ثبت اطلاعات دانشجویان در جشنواره ورزشی درون دانشگاهی و مسابقات قهرمانی منطقه ای و استانی، فرایند هماهنگی و برگزاری شورای ورزش در دانشگاه‌های تابعه، معیارهای ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه‌ها و دبیرخانه مناطق ورزشی، برگزاری دوره‌های آموزشی (کارگاه، مربیگری و داوری)، برنامه ریزی در خصوص برگزاری رویدادهای ورزشی (آموزشی، همگانی و قهرمانی) و ارزیابی عملکرد تربیت بدنی دانشگاه‌ها در سال جاری مطالبی را عنوان و پیشنهادات خود را در بهبود این فرایندها عنوان کردند.

سپس دکتر مقصودی ضمن ارایه گزارشی از عملکرد دبیرخانه مناطق ده گانه در خصوص وضعیت دانشگاه‌های تابعه در برگزاری جشنواره‌های بهاره، هفته تربیت بدنی، پاییزه در سال 98، مشارکت و برگزاری انتخابات انجمن های ورزشی دانشجویی، آمار مشارکت و ثبت در سامانه توسعه ورزش همگانی، ارسال فرم اطلاعات فضاهای ورزشی، برگزاری شورای ورزش، فعال بودن سایت اطلاع رسانی اداره تربیت بدنی و بروز رسانی آن، وضعیت دانشگاه‌های تابعه در فعال نمودن اتاق تندرستی و مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی و ارسال گزارش هزینه کرد کمک های اداره کل در سال 97 و 98 به تفکیک منطقه به دبیران مناطق و شرح انتظارات و وظایف آن‌ها در این محورها را یاد آور شدند و در ادامه دکتر پورکیانی ضمن ارایه و معرفی معیارها و شاخص های ارزیابی دبیرخانه و تربیت بدنی دانشگاه‌ها بر لزوم همفکری دبیران در این خصوص تاکید داشتند.

پس از آن دبیران مناطق ده گانه ورزشی در خصوص مسائل پیش روی دبیرخانه مناطق در سال جاری و سال آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در پایان جلسه دکتر علیزاده ضمن تنفیذ احکام جدید برای دبیران مناطق ورزشی در خصوص تفویض اختیارات بیشتر به دبیرخانه‌های مناطق، مطابق با سیاست‌های ابلاغی وزارت علوم در حوزه مدیریت جامع مناطق ورزشی تاکید کردند.

مطلب قبلی جلسه شورای فنی ورزش قهرمانی اداره کل تربیت بدنی برگزار گردید
مطلب بعدی برنامه زمانبندی کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای ورزشی با محوریت ورزش دانشجویی