برگزاری دومین نشست ستاد استانی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی استانداری گیلان

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: برگزاری المپیاد فرهنگی و رزشی در استان گیلان، یک فرصت مناسب برای ارتقای زیرساخت های این استان و دانشگاه گیلان است.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان ، به نقل از دانشگاه گیلان، دکتر محمد حسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در دومین نشست ستاد استانی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی استانداری گیلان برگزار شد؛ برگزاری المپیاد پانزدهم در استان گیلان را یک فرصت مناسب برای ارتقای زیرساخت ها دانست و گفت: دانشگاه گیلان از بین ۹ دانشگاه متقاضی برگزاری این المپیاد به عنوان دانشگاه منتخب برگزیده شد که این گویای توانمندی های این دانشگاه در برگزاری این المپیاد است.

در ادامه این نشست، محمود قاسم نژاد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان هدف از برگزاری این نشست را ایجاد هم افزایی دستگاه های اجرایی برای برگزاری المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه گیلان با مشارکت دستگاه های اجرایی مرتبط خواند و تصریح کرد: برگزاری رویدادهای ورزشی، اجتماعی و فرهنگی در یک منطقه علاوه بر توسعه اقتصادی ، موجبات توسعه گردشگری را به همراه دارد.

قاسم نژاد با اشاره به نقش توسعه زیرساخت های ورزشی در توسعه کلان، بیان داشت: ارتقاء امکانات و تاسیسات ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان به دهکده ورزشی برابر تفاهم نامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و استاندار گیلان و توسعه زیرساخت ها موجبات ارائه خدمات به تیم های ورزشی در زمان های مختلف را فراهم می آورد و از سوی دیگر این ظرفیت در جهت توسعه گردشگری موثر خواهد بود.

وی کشف استعدادهای ورزشی، ارتقاء امکانات سالن های ورزشی و تجهیز خوابگاه ها و محل اسکان دانشجویان، زیباسازی نمادهای شهری، همکاری و مشارکت دستگاههای اجرایی و تعامل هر چه بیشتر برای اجرای یک رویداد فرهنگی ورزشی را از مزایای برگزاری المپیاد ورزشی دانشجویان کشور در استان گیلان خواند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان یادآور شد : دبیرخانه ستاد برگزاری پانزدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه گیلان تشکیل و مسئولیت برنامه ریزی و پیگیری اقدامات مرتبط برای برگزاری شایسته المپیاد به عهده دانشگاه گیلان است.

وی بر لزوم همکاری همه دستگاه ها در اجرای هر چه بهتر این رویداد ورزشی تاکید کرد و گفت: لازم است تا با همکاری و هم افزایی از این فرصت پیش آمده به بهترین شکل بهره مند شد.

رئیس دانشگاه گیلان هم در این نشست به ارائه گزارشی اجمالی از اقدام های انجام شده در راستای برگزاری المپیاد پیش رو پرداخت و خواهان حمایت همه جانبه مدیران استان در میزبانی بهینه از این رویداد ملی شد.

در این نشست همچنین هر یک از مدیران دستگاه های اجرائی استان به بیان دیدگاه های خود در ارتباط با چگونگی میزبانی شایسته از ورزشکاران شرکت کننده در المپیاد پانزدهم پرداختند.

پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود.

مطلب قبلی برگزاری رقابت های داغ هفته دوم هجدهمین جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران
مطلب بعدی جلسه توسعه رشته اسکواش در دانشگاه های فنی و حرفه ای