برگزاری مراسم گرامیداشت هفته خوابگاه ها در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته خوابگاه ها در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

قابل توجه مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

با توجه به بازگشایی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد همچون سالهاي گذشته با رعایت پروتکل هاي بهداشتی نسبت به برنامه ریزي و اجراي فعالیت های ورزشی گرامیداشت هفته خوابگاه ها (24 لغایت 30 اردیبهشت ماه) در دانشـگاه ها اقـدام نماید. از اینرو ترتیبی اتخاذ فرمایید ضـمن نامگذاري روزهاي هفته، گزارش رویـــداد مــذکور ازطریـــق سامـــانه الکـــترونیکی پرتـــال سازمـــان امــور دانشـــجویان بــه آدرس زیر صورت پذیرد.

مطلب قبلی مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان: مسیر دوچرخه سواری دانشجویان راه‌اندازی شد/پیش بینی طرح دانشگاه فعال در علامه طباطبائی
مطلب بعدی بازدید معاون اداره کل تربیت بدنی و روسای انجمن های ورزشی سازمان امور دانشجویان از محل برگزاری مسابقات المپیاد دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز