جلسه هم اندیشی انجمن تیراندازی اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار گردید

ایرج احسانی 0 23 رتبه مطلب: 2/0

انجمن تیراندازی اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان در راستای تحقق اهداف خود جهت توسعه ی بیش از پیش رشته ی تیراندازی در دانشگاه های سراسرکشور و به منظور دست یابی بهتر به این مهم، اقدام به برگزاری جلسه ی "هم اندیشی" نمود.

این جلسه با هدف بررسی نقاط ضعف و قوت اولین دوره ی مسابقات غیرمتمرکز قهرمانی تیراندازی با تفنگ و تپانچه دانشجویان کشور(اسفند ماه 1399)  جهت برگزاری بهتر دومین دوره و  همچنین دریافت پیشنهادات کاربردی اعضا جلسه جهت توسعه ی رشته تیراندازی دانشگاه ها، در تاریخ 31 خرداد ماه  ۱۴۰۰ از ساعت 13:30 الی 15  برگزارگردید. در این جلسه که با توجه به شرایط پاندومی کرونا بصورت مجازی برگزار شد، نمایندگان توسعه رشته ی تیراندازی مناطق دهگانه ورزش دانشگاهی، سرداور و ناظران فنی مسابقات قهرمانی غیرمتمرکز و نمایندگانی از مربیان فعال تیراندازی دانشگاه ها حضور داشتند.

جشنواره ورزش های همگانی بهاره در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار گردید.

استقبال دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده در جشنواره ورزش های همگانی بهاره در سال 1400 بیش از دو برابر سال گذشته بود.

ایرج احسانی 0 64 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقات همگانی مجازی  دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در قالب جشنواره بهاره (بهار 1400) در 10 رشته ورزشی بسکتبال، طناب زنی، اسک.اش، دوچرخه سواری، والیبال، آمادگی جسمانی، فوتسال، ووشو ، کاراته و شطرنج برگزار گردید.

در مجموع 1700 دانشجو ی دختر و پسر از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در رویدادهای مجازی که در سامانه ستاو پیش بینی شده بود شرکت کردند. همچنین استقبال دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده در جشنواره ورزش های همگانی  بهاره در  سال 1400 بیش از دو برابر سال گذشته بود.

ایرج احسانی 0 77 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقه مجازی بسکتبال همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برای اولین بار، خرداد ماه 1400 برگزار کردید.​
 در این مسابقات91 نفر در سایت ثبت نام کرده و از این تعداد 68نفر کلیپ خود را بارگذاری نموده که پس از بررسی و داوری فیلم های ارسالی به ترتیب خانم ها:

بهاره سرو آرام (دانشگاه بوعلی همدان-) ، مهلا جمشیدی (دانشگاه علامه طباطبایی) - مونا عزیزی ( دانشگاه کردستان)

یاسمن خسروی( دانشگاه خلیج فارس بوشهر)، ساینا پارسا (دانشگاه گیلان) و مژده متین (دانشگاه علامه طباطبایی ) برگزیدگان اول تا ششم شدند.

دانشگاه اراک با 5 نفر در این رشته بیشترین مشارکت را داشته که 3 نفرشان در جمع 21 نفر برتر مسابقات قرار گرفتند.

مسابقه مجازی بسکتبال همگانی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

دومین کارگاه تخصصی " آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشـی دانشگاه ها" در سامانه ستاو برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 127 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

احترامـا بـا توجه به ضـرورت آگاهی بخشـی و ارتقاي دانش فنی و مهارتی مـدیران و کارشـناسان ورزش دانشجویی پیرامون داده پردازي و تکمیل اطلاعات اماکن و فضاهاي ورزشـی دانشـگاه ها درسامانه ستاو، به اطلاع میرسانـد بـا توجه به عـدم تکمیـل و ویرایش اطلاعات اماکن ورزشـی توسط برخی دانشـگاه ها و موسـسات آموزش عالی درسامانه ستاو، این اداره کل در نظر دارد دومین کارگاه تخصصی " آشنایی با شیوه ثبت اطلاعات فضاهای ورزشـی دانشگاه ها" را در تاریـخ6 تیر مـاه1400 به صورت الکترونیکی در فضـاي مجازي برگزار نماید.لطفا ضمن اطلاع رسانی به افراد واجدشرایط با توجه به بخشنامه پیوست اقدامات لازم را به عمل آورند.

بخشنامه

کارگاه طراحی تمرینات آمادگی جسمانی جامع در فضاهای کوچک (شرایطکرونا)برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 129 رتبه مطلب: بدون رتبه

قابل توجه مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور:

به اطلاع می رساند، انجمن آمادگی جسمانی اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان با هدف ارتقای سطح دانش ورزشی کارشناسان دانشگاه های کشور و ایجاد پویایی در بین افراد در وضعیت کنونی، کارگاه طراحی تمرینات آمادگی جسمانی جامع در فضاهای کوچک (شرایط کرونا) را در تاریخ یکم تیر ماه   ۱۴۰۰ برگزار می کند. به منظور آگاهی از شرایط برگزاری به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

بخشنامه

مسابقات طناب زنی همگانی آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 89 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن آمادگی جسمانی اداره کل تربیت بدنی مسابقات طناب زنی همگانی آنلاین را اردیبهشت و خرداد ماه سال 1400 به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار کرد.

در این مسابقات 380  نفر دانشجو ( دختر و پسر)  از 72 دانشگاه در سامانه ستاو ثبت نام کردند. تعداد 268 عدد کلیپ در دو بخش طناب زنی ساده و انتخابی به صورت صحیح بارگزاری شد و پس از دریافت در اختیار داوران مسابقه قرار گرفت.

دکتر علیزاده با ارایه گزارش هشت ساله اداره کل تربیت بدنی مطرح کرد، موفقیت برنامه های مختلف وزارت علوم در حوزه ورزش

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: حوزه ورزش و تربیت بدنی به لحاظ توسعه زیرساخت ها و مشارکت بیشتر دانشجویان کارنامه موفقی در 8 سال گذشته داشته است.

ایرج احسانی 0 178 رتبه مطلب: بدون رتبه

به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان دکتر محمد حسین علیزاده با ارائه گزارش اداره کل تربیت بدنی از سال 92 تا 99 گفت: در بخش ورزش همگانی که شامل فعالیت های تفریحی و همگانی که در قالب جشنواره های ورزشی بهاره، هفته تربیت بدنی، پاییزه و زمستانه که به صورت سالیانه در دانشگاهها اجرا و المپيادهاي ورزشي همگانی در تابستان سال هاي زوج برگزار مي شود در 8 سال گذشته عملکرد مناسبی داشتیم به صورتی که از سال 92 تا 99 تعداد 2میلیون 631 هزار دانشجو در جشنواره های دانشگاهی شرکت کردند .

وبینار تخصصی بین المللی تنیس روی میز برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 137 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن تنیس روی میز اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با همکاری فدراسیون تنیس روی میز جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه الزهرا(س)،  وبینار تخصصی بین المللی تنیس روی میز با محوریت تجارب موفق دانشگاه اسلوانی را روز جمعه 21 خرداد ماه سال جاری از ساعت 11:30 الی 14:00 برگزار کرد.

پایان مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی با شناخت نفرات برتر

مسابقه همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مناطق ده گانه، در دو بخش دختر و پسر به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 496 رتبه مطلب: 2/0

مسابقه همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه های مناطق ده گانه، روز پنجشنبه 13 خرداد ماه 1400 در دو جدول جداگانه(دختران و پسران)  به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید. در این دوره از مسابقات، تعداد 362 دانشجو از 71 دانشگاه و موسسه آموزش عالی  کشور مشارکت نمودند که رکورد جدیدی در برگزاری مسابقات این رشته محسوب می شود.

به مناسبت گرامیداشت سی و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی، گروه دوچرخه سواری دانشجویان و کارکنان دانشگاه تربیت مدرس، مسیر دانشگاه تا حرم حضرت امام خمینی (ره) را رکاب زدند

ایرج احسانی 0 139 رتبه مطلب: بدون رتبه

به مناسبت گرامیداشت سی و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی، گروه دوچرخه سواری دانشجویان و کارکنان دانشگاه تربیت مدرس با مشارکت و همکاری هیات دوچرخه سواری استان تهران مسیر دانشگاه تا حرم مطهر را رکاب زدند. این برنامه روز جمعه ۱۴ خرداد با تلاوت قران و ذکر فاتحه و اهدای تاج گل ساعت ۸،۳۰ از مزار شهدای گمنام دانشگاه تربیت مدرس آغاز شد.دوچرخه سواران پس از طی کردن مسیر با حضور در حرم مطهر با آرمان های امام تجدید پیمان کردند.
این برنامه با حضور ۷ دوچرخه سوار، پزشک گروه،مسئول فنی، تدارکات و راننده خودرو همراه شکل گرفت.

تمدید مهلت ارسال فیلم های مسابقات همگانی مجازی از طریق سامانه ستاو

ایرج احسانی 0 230 رتبه مطلب: بدون رتبه

به اطلاع می رساند با توجه به پایان زمان برگزاری مسابقات همگانی مجازی، با توجه به درخواست برخی از دانشگاه ها از انجمن های مربوطه، مهلت ارسال فیلم های مسابقات تا تاریخ 20 خرداد ماه سال جاری تمدید شد. لطفا نسبت به ارسال فیلم ها از طریق سامانه ستاو تا زمان مقرر  اقدام لازم به عمل آید.

کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات رشته ی تیراندازی با تفنگ و تپانچه و اصول نگهداری تجهیزات برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 164 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن تیراندازی اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان به منظور ارتقای سطح دانش تخصصی مدیران، کارشناسان ورزشی و مربیان رشته تیراندازی دانشگاه های سراسرکشور،  کارگاه آموزشی  " آشنایی با تجهیزات رشته ی تیراندازی با تفنگ و تپانچه و اصول نگهداری تجهیزات" را برگزار نمود. این کارگاه با هدف آشنایی بیشتر شرکت کنندگاه با تجهیزات، رعایت اصل ایمنی هنگام کار با تجهیزات و اصول نگهداری از تجهیزات این رشته ورزشی جهت استفاده مطلوب، در تاریخ 11 خرداد ماه  ۱۴۰۰ از ساعت 10 الی 12 با مدرسی جناب آقای محمد مهدی باقری ( مدرس فدراسیون و کارشناس نگهداری و کار با تجهیزات)برگزارگردید.  با توجه به شرایط پاندومی کرونا دوره مذکور به صورت مجازی برگزار شد که 96 نفر از مدیران و کارشناسان تربیت بدنی  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در این کارگاه حضور داشتند.

اولین دوره مسابقات پرش با اسب دانشجویان دانشگاه های تهران و البرز به میزبانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی"واحد تهران شرق" برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 107 رتبه مطلب: بدون رتبه

اولین دوره مسابقات پرش با اسب دانشجویان دانشگاه های تهران و البرز، پس از هماهنگی های انجام شده با ستاد ملی مبارزه با کرونا و فدراسیون سوارکاری،  به مناسبت گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه هاى جامع علمى کاربردى، سراسرى و آزاد اسلامى استان هاى تهران و البرز  با رعایت پروتکل هاى بهداشتى و بدون حضور تماشاگر برگزار شد.

در این دوره از مسابقات 42 نفر دانشجو ار 10 دانشگاه و موسسه ـآمورش  عالی  سراسری و آراد حضور داشتند.

مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 169 رتبه مطلب: 2/5

مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور {جشنواره بهاره 1400} روزپنج شنبه 13 خرداد ماه برگزار می گردد.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر به پوستر پیوست مراجعه نمایید.

کارگاه آموزشی تمرینات تنه در آمادگی جسمانی و تندرستی ویژه مدیران، کارشناسان و مربیان تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار شد.

ایرج احسانی 0 272 رتبه مطلب: 5/0

انجمن آمادگی جسمانی اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان با هدف ارتقای سطح دانش ورزشی کارشناسان دانشگاه های کشور و ایجاد پویایی در بین افراد در وضعیت کنونی، کارگاه آموزشی تمرینات تنه در آمادگی جسمانی را  در تاریخ3 خرداد ماه  ۱۴۰۰ از ساعت 10-13 برگزار کرد. این دوره با مدرسی آقای دکتر ابوذر عباسی ( دکترای فیزیولوژی ورزشی) و با توجه به شرایط کرونا به صورت مجازی برگزار شد. در این دوره 120 نفر  از کارشناسان دانشگاه های مختلف کشور شرکت کردند و از مباحث علمی آن بهره مند شدند.

کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات رشته تیراندازی با تفنگ و تپانچه و اصول نگهداری آنها ویژه مدیران، کارشناسان و مربیان تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 127 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن تیراندازی اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با هدف ارتقا سطح دانش ورزشی کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه های کشور  کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات رشته تیراندازی با تفنگ و تپانچه و اصول نگهداری آنها، ویژه مدیران، کارشناسان و مربیان تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی را یازدهم  خرداد ماه سال جاری به صورت مجازی "سامانه ستاو" برگزار می کند. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه پیوست مراجعه کنید.

لینک ثبت نام سامانه ستاو

کارگاه آموزشی مدیریت مبتنی بر تفکر شطرنجی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار شد.

ایرج احسانی 0 198 رتبه مطلب: بدون رتبه

روز شنبه مورخ 25 اردیبهشت 1400، کارگاه مجازی مدیریت مبتنی بر تفکر شطرنجی توسط انجمن شطرنج اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در سامانه ستاو برگزار شد. این کارگاه با هدف آگاهی بخشی و آشنایی کارشناسان و مربیان تربیت بدنی شاغل در  دانشگاه هاو موسسات آموزش عالی کشور با اصول و قواعد شطرنج و همچنین نحوه بهره گیری فنون و مهارت های بازی شطرنج در مدیریت منابع انسانی برگزار شد.

اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند

با توجه به اینکه تعداد كثيري از جمعيت كشور را دانشجويان و دانشگاهيان تشكيل مي دهند و توجه به محيط مناسب دانشگاه براي توسعه بازي هاي بومي و محلي كه برگرفته از آداب و رسوم و فرهنگ غني اسلام است ضروري به نظر مي رسد اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی، تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند.

ایرج احسانی 0 107 رتبه مطلب: بدون رتبه

در این تفاهم نامه بر همکاری در زمینه توسعه و ترویج  ورزشهای سنتی و بازی های بومی و محلی به عنوان یک خرده فرهنگ به منظور احیاء و زنده نگه داشتن فرهنگ اصیل ایرانی، توسعه کمی و کیفی ورزشهای سنتی و بازی های بومی و محلی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي با آموزش بازی ها، برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه ها، برگزاری مسابقات ورزشی و ...، آشنایی دانشگاهيان با فرهنگ اصیل ایرانی از طریق  ورزشهای سنتی و بازی های بومی و محلی تاکید شده است.

با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان و مدیر کل تربیت بدنی سازمان متبوع، پیست دوچرخه سواری و دوقطعه زمین والیبال ساحلی دانشگاه ایلام افتتاح شد.

ایرج احسانی 0 140 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومي سازمان امور دانشجویان، با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان دانشجويان کشور و دکتر عليزاده مديرکل تربيت بدني سازمان متبوع ، دو قطعه زمين واليبال ساحلي با 616 مترمربع زيربنا و پيست دوچرخه‌سواري به طول 1000 متر، افتتاح شدند.
براي احداث دو قطعه زمين واليبال ساحلي مجموعاً 300 ميليون ريال و پيست دوچرخه‌سواري 300 ميليون ريال هزينه شده است.

آیین افتتاح مجموعه استخر دانشگاه ایلام با حضور رئیس جمهور

طی مراسمی با دستور رئيس جمهور مجموعه استخر ورزشي دانشگاه ايلام افتتاح گرديد.

ایرج احسانی 0 128 رتبه مطلب: بدون رتبه

به نقل از روابط عمومي دانشگاه ایلام طي مراسمي که بصورت مجازي و ارتباط ويديو کنفرانسي با حضور دکتر روحاني رئيس جمهور، دکتر غلامي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان دانشجويان کشور، دکتر نوذري استاندار ايلام، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر عليزاده مديرکل تربيت بدني سازمان امور دانشجویان و جمعي از مديران دانشگاه و در  در قالب شصت و ششمين برنامه افتتاح طرح‌هاي دولت تدبير و اميد، صبح امروز  برگزار شد، با دستور  رئيس جمهور مجموعه استخر ورزشي دانشگاه ايلام افتتاح گرديد.

سالن تیراندازی دانشگاه ایلام افتتاح شد

سالن تيراندازي دانشگاه با مساحت تقريبي 220 متر مربع، 8 خط آتش، سه قبضه تفنگ حرفه‌اي و دو قبضه تبانچه حرفه‌اي از برند فينورک آلمان و پنج قبضه تفنگ آماتوري افتتاح شد.

ایرج احسانی 0 119 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومي سازمان امور دانشجویان ، با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان دانشجويان کشور و دکتر عليزاده مديرکل تربيت بدني سازمان متبوع سالن تيراندازي دانشگاه با زيربناي 150 مترمربع، افتتاح شد.

کارگاه آمادگی جسمانی و تندرستی ویژه مدیران، کارشناسان و مربیان تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 117 رتبه مطلب: بدون رتبه

انجمن آمادگی جسمانی اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با هدف ارتقا سطح دانش ورزشی کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه های کشور و تاکید بر اهمیت فعالیت بدنی و آمادگی جسمانی بر تندرستی افراد جامعه اقدام به برگزاری وبینار" آمادگی جسمانی و تندرستی" کرد.در این دوره که در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰و با مدرسی دکتر ابوذر عباسی ( فیزیولوژیست ورزشی)برگزار شد ۱۲۰ نفر از کارشناسان دانشگاه های کشور شرکت کردند و از مباحث علمی بهره مند شدند.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از ضرورت بازنگری و تقویت ساختار حوزه تربیت بدنی در برخی دانشگاهها خبر داد

ایرج احسانی 0 115 رتبه مطلب: بدون رتبه

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد حسین علیزاده در خصوص اصلاح ساختار ادرات تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اظهار داشت: نتایج بررسی ها و ارزیابی های به عمل آمده از وضعیت ساختار تشکیلاتی و نیروی انسانی حاکی از ضرورت بازنگری ساختارهای موجود بخش تربیت بدنی در برخی از دانشگاهها متناسب با شرایط و مقتضیات زمان حاضر می باشد، تا در این راستا هیات رئیسه دانشگاه بتواند از طریق اخذ مجوز های لازم اقدامات مقتضی را بعمل آورد.

کارگاه آشنایی با رشته های رایج دوچرخه سواری ویژه مدیران، کارشناسان و مربیان تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار گردید.

ایرج احسانی 0 157 رتبه مطلب: 5/0

با توجه به شرایط کنونی جهان‌و ایران که درگیر ویروس کرونا می باشد، در راستای برگزاری دوره مربیگری در اسفند ماه برای مدیران و کارشناسان دانشگاه ها ، و همچنین نظر به علاقمندی همکاران و‌ گستردگی و وسعت اکثر دانشگاه های کشور ، محیط و بستر مناسبی را برای ورزش دوچرخه می باشد، نیاز به آشنایی بیشتر با رشته های دوچرخه سواری احساس می شد، به همین منظور کارگاه اول  8 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور 80 شرکت کننده از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  و مدرسی آقای محمد رضا صفاپور برگزار گردید.
نظر به استقبال همکاران از کارگاه اول در نظر است با شروع فصل تابستان و استفاده بیشتر از دوچرخه به عنوان وسیله تفریحی و رفت و آمد شهری، کارگاه آشنایی با خرید دوچرخه مناسب و تنظیمات اولیه برای همکاران در هفته های آتی برگزار گردد.

مسابقات همگانی مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی كشور برگزار می گردد.

ایرج احسانی 0 480 رتبه مطلب: /5

به اطلاع می رساند، مسابقات همگانی مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی كشور در رشته های آمادگی جسمانی، بسکتبال، طناب زنی، والیبال، دوچرخه سواری و شطرنج در سال جاری برگزار خواهند شد. به پیوست بخشنامه، آیین نامه عمومی و فنی مسابقات رشته های مذکور تقدیم می گردد.