برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه توسعه ورزش های همگانی سازمان امور دانشجویان ویژه مراکز دانشگاهی  جامع علمی- کاربردی

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه توسعه ورزش های همگانی سازمان امور دانشجویان ویژه مراکز دانشگاهی جامع علمی- کاربردی

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه توسعه ورزش های همگانی سازمان امور دانشجویانویژه مراکز دانشگاهی جامع علمی- کاربردی

با توجه به راه اندازی سامانه توسعه ورزش همگانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ارسال کاربری و رمز عبور تمامی مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر کشور و با توجه به عدم آشنایی بسیاری از کارشناسان محترم فرهنگی دانشجویی مراکز علمی کاربردی در خصوص ثبت اطلاعات و بهره برداری از سامانه مربوطه به صورت مطلوب، اداره کل تربیت بدنی دانشگاه مورخ 03/09/1398 با دعوت از جناب آقای دکتر مقصودی از کارشناسان محترم سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به برگزاری کارگاه در این زمینه نمود وکارشناسان فرهنگی و دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی واحدهای استانی تهران شرق، تهران غرب و البرز از ساعت 13 الی 16:30 در سالن 9 دی ساختمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی حضور به هم رساندند. همچنین تمامی کارشناسان فرهنگی دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی سایر واحدهای استانی سراسر کشور نیز از طریق ویدئو کنفرانس در این کارگاه شرکت نمودند. یاد آور می شود در این کارگاه حدود 60 نفر از کارشناسان مراکز به صورت حضوری و بیش از 500 نفر نیز به صورت ویدئو کنفراس شرکت نمودند و در پایان به شرکت کنندگان گواهی شرکت داده شد.

مطلب قبلی گزارش برگزاری جشنواره پاییزه دانشگاه اراک
مطلب بعدی کسب مقام قهرمانی تیم شنای پسران دانشگاه ارومیه در مسابقات قهرمانی شنای دانشجویان منطقه سه