تاکیدسرپرست سازمان امور دانشجویان بر دسترسی آسان دانشجویان به امکانات ورزشی

تاکیدسرپرست سازمان امور دانشجویان بر دسترسی آسان دانشجویان به امکانات ورزشی

سرپرست سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاح  11 پروژه  ورزشی در دانشگاهها که از طریق ارتباط مجازی صورت گرفت؛ گفت: رشد فضاهای ورزشی در دانشگاهها خوب بوده است و جانمایی مناسب امکانات ورزشی و دسترسی آسان دانشجویان به اماکن ورزشی  موجب مشارکت بیشتر دانشجویان در ورزش شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر غلامرضا غفاری در این آیین افتتاح مجازی که با حضور دکتر  تقی زاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر علیزاده مدیرکل  تربیت بدنی این سازمان صورت گرفت اظهار داشت: همواره توسعه امکانات و فضاهای ورزشی در دانشگاهها مورد توجه سیاستگذران آموزش عالی بوده است که این امر به دلیل اهمیت نقش ورزش در سلامت جسمانی و روحی دانشجویان است.

وی افزود: نقش ورزش و نشاط در کیفیت تجربه زیستی دانشجویان بر همگان روشن است و در همین راستا است که در سالهای اخیر توجه زیادی به رشد سرانه ورزشی در دانشگاهها شده است و  بدلیل اهمیت این امر، انشاالله این مسیر تدوام خواهد یافت.

دکتر غفاری با اشاره به همکاری سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاهها برای توسعه ورزش دانشجویی گفت: در نتیجه همین هم افزایی است که پروژه های ورزشی متناسب با نیاز دانشجویان تعریف می شوند و در کمترین زمان به  بهره برداری و بازدهی می رسند.

در ادامه این آیین، 11 پروژه ورزشی بامساحت 18 هراز و 600 مترمربع به بهره برداری رسید.

براساس این گزارش، پروژه های ورزشی، زمین چمن مصنوعی و والیبال ساحلی مرکز آموزش عالی شهرضا، مرکز مشاوره ورزشی و تندرستی و پیست دوچرخه سواری در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین، زمین چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی سیرجان، کفپوش زمین روباز دانشگاه ملایر، مرکز مشاوره ورزشی و تندرستی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی به بهر برداری رسید.

همچنین مسیر و پیست دوچرخه سواری در دانشگاههای صنعتی اراک، شهر کرد، بزرگمهر قائنات و علم و فناوری مازندران به بهره برداری رسید.

مطلب قبلی مسابقات همگانی اسکواش دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای سراسر به صورت مجازی برگزار گردید.
مطلب بعدی با هدف گسترش فضای ورزشی دانشجویان؛ پیست دوچرخه سواری و اتاق تندرستی مجتمع آموزش عالی اسفراین افتتاح شد