تور دوچرخه سواري هزار کيلومتري اعضاي هيئت علمي دانشگاه رازي کرمانشاه برگزار شد
/ دسته ها: اخبار

تور دوچرخه سواري هزار کيلومتري اعضاي هيئت علمي دانشگاه رازي کرمانشاه برگزار شد

با حمایت انجمن دوچرخه سواری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و با هدف تحقق شعار هوای پاک حق من حق تو ، حق کره زمین تور دو چرخه سواری هزار کیلومتری با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، به نقل از دانشگاه رازی کرمانشاه ، توردوچرخه سواری هزار کیلومتری اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با هدف تحقق شعار هوای پاک طی 12 روز برگزار گردید . این تور با حمایت فدراسیون دوچرخه سواری جمهوری اسلامی ، هیئت دوچرخه سواری کرمانشاه و انجمن دوچرخه سواری اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

مسیر ۱۰۰۰ کیلومتری این تور از شهر ماکو در شمال غربی ایران آغاز شده و با گذر از مسیر مرز بازرگان و عبور از شهر ارزروم و حرکت به سمت شمال ترکیه و دریای سیاه و شهر ساحلی تراپازون ادامه یافت. سپس با عبور از مرز گرجستان و اقامت کوتاه در این کشور و حرکت از شهر باتومی به سمت دریاچه وان در ترکیه و در نهایت برگشت از شهر خوی و گمرک رازی و ورود به کشورمان به اتمام رسید.

این تور دوچرخه سواری، با شعار هوای پاک حق من، حق تو و کره زمین برگزار شد و ضرورت حمایت از محیط زیست محور این فعالیت ورزشی بود.

گفتنی است دکتر عبدالحمید علیزاده، مدیرکل اموردانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان و عضو هیئت علمی دانشگاه رازی، سیاوش همتی از دوچرخه سواران باسابقه کرمانشاه، علی اشرف خزایی از استادان تربیت بدنی و کوروش بهرامی از اعضای تیم دوچرخه سواری دانشگاه در این تیم حضور داشتند.

مطلب قبلی برخورداری از نشاط و پویایی علمی از شاخصه‌های اصلی دانشگاه اسلامی است
مطلب بعدی پروژه های چمن مصنوعی دانشگاه ها