بیماری همه گیر کووید 19 بدین معنی است که بسیاری از ما بیشتر از گذشته و زمان معمول در خانه می مانیم و می نشینیم. در این شرایط برای بسیاری از ما دشوار است که به ورزش هایی که معمولاً انجام می دادیم بپردازیم، و برای افرادی که معمولاً تمرینات بدنی زیادی انجام نمی دهند ، حتی سخت تر است. اما در حال حاضر، بسیار مهم است که افراد در هر سن و با هرتوانایی تا حد ممکن فعال باشند.
سازمان بهداشت جهانی، با هدفWHO’s Be Active campaign کمپین ( " فعال باش") یاری رسانی به شما است که فقط فعال باشید وتفریح ​​کنید. به خاطر داشته باشید، فقط با یک استراحت کوتاه وخارج شدن  از نشستن هاي طولاني ، با انجام 3-4 دقیقه حرکات و فعالیت بدنی با شدت ملایم، مانند پیاده روی یا حرکات کششی، به آرام سازی عضلات، بهبود گردش خون کمک خواهيد كرد.  .

فایل pdf توصیه های سازمان بهداشت جهانی درباره انجام فعالیت های بدنی در زمان بیماری کوید 19 (کلیک کنید)

مطلب قبلی دوره شطرنج مقدماتي آنلاين به صورت مجازي در سامانه ستاو برگزار مي گردد
مطلب بعدی کارگاه تخصصی بدنسازی در ورزش فوتسال بصورت الکترونیک برگزار می گردد.