تکميل و بهره برداري پروژه هاي عمراني ورزشي در دانشگاه ها در دهه مبارک فجر

تکميل و بهره برداري پروژه هاي عمراني ورزشي در دانشگاه ها در دهه مبارک فجر

مدير کل تربيت بدني سازمان امور دانشجويان خبر داد: تکميل و بهره برداري پروژه هاي عمراني ورزشي در دانشگاه ها در دهه مبارک فجر

دکتر علیزاده گفت: با حمایت اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم و اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان پروژه های عمرانی ورزشی در دانشگاه ها تکمیل و در دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد حسین علیزاده مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان پیرامون بهره برداری از پروژه های عمرانی و ورزشی در دانشگاه های کشور،اظهار داشت: این پروژها در زمینه توسعه فضای ورزشی دانشگاهها و شامل زمین چمن مصنوعی ، استخر سرپوشیده و سالن های چند منظوره می باشد.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم توجه ویژه ای به توسعه فضای ورزشی دانشگاه ها داشته است و در سال 1397 با اختصاص مبلغ 8 میلیارد تومان کمک برای احداث و تکمیل 20 پروژه ورزشی شامل 8 استخر ، 6 سالن ورزشی و 6 زمین رو باز به این بخش اختصاص داده است.

وی گفت : در سال 1398 علیرغم محدودیت های بودجه ای، اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت عتف مبلغ 20 میلیارد تومان بابت ساخت و تکمیل فضاهای ورزشی در دانشگاه ها پیش بینی کرده است که لیست نهایی پروژه ها پس از مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه اعلام خواهد شد.

علیزاده تصریح کرد: طی سالهای 98-97 با کمک های سازمان امور دانشجویان ، صندوق رفاه دانشجویان و اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی 26 پروژه ورزشی زمین چمن مصنوعی و کفپوش زمین روباز به بهره برداری رسیده و 29پروژه ورزشی نیز همزمان با دهه مبارک فجر افتتاح خواهد شد.

مطلب قبلی برگزاری جلسه کارگروه توسعه ورزش همگانی
مطلب بعدی برگزاری جلسه هماهنگی و بررسی عملکرد انجمن های ورزشی رشته های بدمینتون، تنیس روی میز، اسکواش ، تیراندازی و شطرنج