جلسه شورای  ورزش  دانشگاه شیراز برگزار گردید.

جلسه شورای ورزش دانشگاه شیراز برگزار گردید.

با حضور دکتر حمید نادگران ، رئیس دانشگاه شیراز، نخستین جلسه شورای ورزش دانشگاه برگزار شد.
دکتر نادگران در ابتدا به بیان مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش در یک سال گذشته پرداخت و بر پیگیری و رفع برخی از مشکلات برای همگانی شدن فرهنگ ورزش دانشجویی تاکید کرد.
دکتر محمد حسن عبدالهی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز هم به ظرفیت های ورزشی موجود در دانشگاه شیراز اشاره کرد و گفت : نهادینه ساختن ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط در بین جامعه دانشگاهی ؛ جذب حداکثری جامعه دانشگاهی به مشارکت در ورزش؛ افزایش منابع مالی از طریق جذب اعتبار بیشتر و کسب منابع درآمدی جدید ؛تقویت ورزش بانوان با بهره گیری از فرصت ها و امکانات؛ آماده سازی بستری مناسب جهت توسعه ورزش همگانی و قهرمانی ؛ استعداد یابی، جهت دهی،آموزش تخصصی، کارآموزی، کاریابی،از جمله برنامه ها و اقدامات مدیریت تربیت بدنی دانشگاه شیراز به شمار می رود.
در ادامه جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه شیراز ، پیشنهاداتی درخصوص گسترش فضاهای ورزشی، تعمیرات اساسی سیستم ها، باز گشایی سالن های ورزشی دانشگاه شیراز با رعایت نکات بهداشتی مطرح و با حضور با حضور دکتر نادگران، رئیس دانشگاه، دکتر ستایش، معاون اداری مالی و سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه ، دکتر واعظی، معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر عبدالهی، مدیر تربیت بدنی ، دکتر تشخوریان ، مدیر روابط عمومی و حوزه ریاست، دکتر حفیظی، مدیر فرهنگی، دکتر حسین چاری ، رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی، دکتر همتی نفر و دکتر نعمتی از اعضای هیات علمی بخش تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شیراز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مطلب قبلی مسابقات مجازی رشته دارت ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران برگزار گردید.
مطلب بعدی برگزاری اولین مرحله اردوی انتخابی تیم منتخب فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور