جلسه هماهنگی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های جامع 31 استان، مدیران مناطق ورزشی ومسئولین انجمن های ورزشی المپیادی برگزار گردید
/ دسته ها: اخبار

دکتر عليزاده تاکيد کرد: افزايش مشارکت دانشجويان در فعاليت هاي ورزشي محور برنامه هاي اداره کل تربيت بدني می باشد و برای رسیدن به این هدف تمام برنامه ها، سیاستگذاری ها و توسعه فضای ورزشی دانشگاهها حول محور افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های ورزشی است.

دکتر محمد حسین علیزاده در نشست مشترک دبیران مناطق دهگانه تربیت بدنی، مدیران تربیت بدنی دانشگاههای جامع استانها و دبیران انجمن های ورزشی با اشاره به سهم 70 درصدی داوطلبان در اجرای المپیاد ورزش قهرمانی در تابستان سال جاری گفت: باید تلاش کنیم که ضریب مشارکت دانشجویان در برگزاری مسابقات ورزشی را افزایش دهیم.

وی افزود: توسعه ورزش همگانی و نهادینه کردن امر ورزش به عنوان یک فعالیت فراگیر و ضروری از اولویت های مهم سازمان دانشجویان است و در این راستا ضمن انعقاد تفاهم نامه با فدراسیون ملی ورزش های همگانی، سامانه اینترنتی توسعه ورزش همگانی در دانشگاهها توسط اداره کل تربیت بدنی راه اندازی شده است و تا کنون 25 دانشگاه قریب به 50 هزار عنوان اطلاعات در آن ثبت کرده اند.

دکتر علیزاده با تاکید بر اینکه تقویت بعد علمی ورزش در دانشگاهها و تربیت مربی ورزش و نیروی متخصص از اهداف مهم اداره کل تربیت بدنی است گفت: سازمان دانشجویان تاکنون با کمک انجمن های علمی ورزش در دانشگاهها چندین کارگاه آموزشی را برگزار کرده است و آمادگی دارد در هر رشته ای که انجمن های ورزشی تقاضا کنند کارگاه ورزشی بگذارد.

وی تاکید کرد اداره کل تربیت بدنی از بعد قهرمانی ورزش دانشجویی نیز غفلت نکرده است و کسب جایگاه نهم در یونیور سیاد جهانی نشان از موفقیت برنامه های سازمان دانشجویان و ارکان دیگر ورزش دانشگاهی در این حوزه است.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: در بخش ورزش قهرمانی برگزاری المپیاد قهرمانی دانشجویان کشور در تابستان سال آتی در دانشگاه گیلان محور برنامه های این اداره کل است و با کمک تمام ارکان ورزش دانشگاهی تلاش می کنیم زمینه های یک جشنواره با شکوه ورزشی را فراهم نمایند.

وی با اشاره به بازدید نمایندگان انجمن های ورزشی از امکانات ورزشی دانشگاه گیلان گفت: برنامه های مختلفی برای برگزاری عالی المپیاد قهرمانی پیش بینی شده است و هدف مطلوب ما این است که دانشجویان در این المپیاد به رکوردهای کشوری نزدیک شوند و حتی این رک.ردها را جابه جا کنند.

دکتر علیزاده به برگزاری المپیاد قهرمانی در سه سطح دانشگاهی، منطقه ای و ملی اشاره کرد و گفت: برگزاری مسابقات ورزشی المپیاد در سطح استانی به توسعه متوازن ورزش در همه نقاط کشور و معرفی چهره های برتر ورزش از مناطق محروم کمک می کند.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به طرح پایش سلامت جسمانی دانشجویان جدید الورود گفت: 70 دانشگاه و موسسه آموزش عالی در طرح پایش مشارکت دارند و اداره کل تربیت بدنی برای تجهیز مراکز انجام این طرح به هر دانشگاه 400 میلیون ریال کمک مالی کرده است.

وی افزود: کمیته های علمی و ارزیابی طرح پایش سلامت جسمانی در اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان تشکیل شده است و امیداورم اولین گزارش رسمی اجرای طرح در آذرماه ارائه شود.

مطلب قبلی آیین نامه تشکیل شورای ورزش و تربیت بدنی دانشگاه
مطلب بعدی اهتمام جدی مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه در توسعه فضای های ورزشی