جلسه کمیته توسعه ورزش های همگانی با حضور اعضای این کمیته ومدیران استان‌های ورزشی بصورت مجازی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

جلسه کمیته توسعه ورزش های همگانی با حضور اعضای این کمیته ، دبیران مناطق و دبیران استان‌های ورزشی بصورت مجازی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان ،دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در این نشست ضمن تاکید بر برنامه ریزی موفق در بحث ورزش همگانی و المپیادهای همگانی با استناد به نظر سنجی از دانشجویان در طرح پژوهشی این اداره کل رضایتمندی و استقبال دانشجویان از این برنامه ها و فعالیت‌ها را اعلام داشتند.

همچنین در این جلسه دستورالعمل برگزاری پنجمین المپیاد ورزشهای همگانی ، نظرات و دیدگاه های اعضای جلسه در خصوص رشته های پیشنهادی المپیاد مذکور مورد بررسی و تبادل نطر قرارگرفت.

در پایان این جلسه مقرر شد حضور معلولین و جانبازان، نحوه حضور دانشگاه‌های ۵ بخش آموزش عالی و سهمیه بندی در سطح استانها در جلسه بعدی این کمیته بررسی قرار گیرد.

گفتنی است پنجمین المپیاد ورزشهای همگانی در تابستان سال ۱۴۰۰ با حضور ۶۰۰۰ دانشجوی دختر و پسر در دانشگاه شهرکرد برگزار می گردد.

مطلب قبلی اولین جلسه هم افزایی و هم اندیشی توسعه ورزش همگانی در سال جدید با حضور دکتر علیزاده در وزارت ورزش و جوانان برگزار گردید.
مطلب بعدی دکتر محمد حسن عبدالهی مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز و دبیر منطقه 7 ورزش کشور یکی از مشکلات اصلی تربیت بدنی دانشگاه ها بویژه دانشگاه های کوچک را نداشتن ساختار مناسب دانست.