دانشگاه تبریز میزبان پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر شد.

دانشگاه تبریز میزبان پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر شد.

تفاهم نامه پانزدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان  دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور مسئولین دانشگاه تبریز میزبان برگزاری و مسئولین  سازمان امور دانشجویان امضاء شد.

تفاهم نامه میزبانی دانشگاه تبریز از پانزدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان دختر و پسر سراسر کشور با حضور داداش پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان و مسئولین دانشگاه تبریز به امضاء رسید.
در جلسه ای که  در تاریخ 24  فروردین سال جاری به میزبانی سازمان امور دانشجویان  برگزار شد، دکتر داداش پور معاون وزیر و رییس سازمان ، دکتر قربانی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع ، دکتر ارژنگ معاون دانشجویان داخل ، دکتر نصراله زاده رییس دانشگاه تبریز ، دکتر امامعلی پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تبریز،  دکتر علی دوست مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، دکتر خدادادی مدیر تربیت بدنی دانشگاه ، دکتر قاسم نژاد معاون اداره کل تربیت بدنی  و سایر مسئولین سازمان حضور داشتند.

در ابتدای جلسه دکتر داداش پور ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین در جلسه از دانشگاه تبریز به خاطر قبولی میزبانی المپیاد تشکر کرده و خاطر نشان کرد سازمان حمایت های لازم را در خصوص برگزاری شایسته این المپیاد از دانشگاه بعمل خواهد آورد. در ادامه رییس دانشگاه، میزبانی و برگزاری المپیاد را به عنوان یک فرصت برشمرد. دکتر امامعلی پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز اعلام داشت که دانشگاه تبریز یرای دومین دوره هست که افتخار میزبانی المپیاد را به دست می آورد و تلاش بر این است که بتوانیم با بسیج منابع و بهره گیری از تمامی پتانسیل های موجود المپیادی خاطره انگیز و بیادماندنی را برگزار کنیم. در ادامه جلسه مفاد  مندرج در تفاهم نامه در رابطه با برگزاری این المپیاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت به امضاء طرفین رسید.
در این جلسه دکترعلی دوست ضمن قدردانی از حمایت های دکتر داداش  پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان و سایر مسئولین سازمان از توسعه ورزش دانشگاه‌ها از مسئولین دانشگاه تبریز خواست نمود که از تمامی پتانسیل های موجود در استان به منظور برگزاری شایسته پانزهمین المپیاد فرهنگی،ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ههای سراسر کشور استفاده کنند.
شایان ذکر است در پایان احکام رئیس دانشگاه (سرپرست عالی المپیاد)، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه  (سرپرست کل المپیاد)  و مدیر تربیت بدنی  به عنوان (دبیر کل المپیاد) از سوی معاون وزیر و رییس سازمان اعطا شد.پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر وپسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور حدود 5 هزار شرکت کننده در دو بخش پسران و دختران تابستان سال1401 برگزار خواهند شد.

مطلب قبلی جشنواره ورزشی بهاره دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار می گردد.
مطلب بعدی مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان اعلام کرد؛ دو رشته کشتی و فوتسال به المپیاد ورزشی دانشجویان اضافه شد