شنبه, 27 آبان, 1396

شما در اين صفحه هستيد >> اخبار

جدیدترین اخبار و رویدادهای ورزش دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان در این جلسه که در محل سالن اجتماعات سازمان برگزار شد بیش از 100 نفر از سرپرستان کل هر دو بخش رقابتهای دختران و پسران کاروان های ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شرکت کننده در سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر کشور که هفته آینده در شهر مشهد آغاز به کار می کند برای اطلاع از آخرین وضعیت برنامه بازیها و هماهنگی برگزاری این دیدارها برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر ریاضی معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی کشور ، دکتر پورکیانی مدیر کل تربیت بدنی، خانم دکتر میرزاده نماینده دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر دهخدا و خانم دکتر عرب عامری معاونین فنی المپیاد پسران و دختران برگزار گردید مسئولین به ارائه گزارشی از تدارکات برگزاری این رقابتها پرداختند.
دکتر ریاضی معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی ایران در این نشست ضمن تشکر از میزبانی دوباره دانشگاه فردوسی مشهد برای برگزاری رقابتهای المپیاد ورزشی دانشجویان ایران گفت: ما همواره شاهد حمایت بی دریغ سازمان دانشجویان از برگزاری المپیادها و رقابتهای ورزشی دانشجویان در سطح کشور هستیم و امیدواریم این حمایت ها باعث توسعه هرچه بیشتر ورزش و سلامتی در قشر جوان و دانشجوی کشورمان شود.

در این نشست بر همكاري با كميته هاي إجرائي دانشگاه فردوسی مشهد میزبان سیزدهمین المپیاد ، نظم دهي و رعايت مقررات و ضوابط دهكده بازي ها ، توجيه نمودن ورزشكاران ،مربيان و سرپرستان نسبت به شرايط فني و اجرائي المپياد، حضور سرپرستان كل كاروان ها يك روز قبل از ورود تيم ها در دهكده بازي ها، رعايت آيين نامه هاي انضباطي دانشگاه فردوسی مشهد ، رعايت ااخلاق و حجاب تاکید شد.
همچنین مقرر شد کاروان ورزشی دانشگاه ها یک روز قبل از برگزاری مسابقات در دهکده رقابتها پذیرش شوند و سرپرستان موظفند یک روز قبل از حضور کاروان ها با حضور در محل بازیها مقدمات حضور دانشجویان ورزشکار خود را فراهم کنند.
نماینده دانشگاه فردوسی مشهد میزبان این رقابتها توضیحاتی را در خصوص نحوه برگزاری مسابقات و تدارکات میزبان برای هرچعه بهتر برگزار شدن این دیدارها از جمله اسکان، حمل و نقل و تغذیه ، برنامه های فرهنگی و اردویی ...ارائه داد.
در حاشیه این جلسه جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاونین فنی المپیاد دختران و پسران و مسئولین تربیت بدنی سازمان دانشجویان برگزار گردید.
سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر کشور از 27 تیر تا 20 مرداد به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود

تعداد امتیازات: (2) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (610)
کد خبر: 960
  • در آستانه برگزاري سيزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان کشور در شهر مشهد؛ جلسه هماهنگي سرپرستان کل دانشگاه هاي حاضر در المپياد برگزار شد
شما هم می توانید نظرات خود را برای ما ارسال فرمایید. نظرات شما بررسی خواهند شد.

ارسال نظر جدید

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
عکس تصادفی

اطلاعیه دوازدهمین المپیاد