دوره توجیهی داوری اسکواش به صورت مجازي در سامانه ستاو برگزار مي گردد.

دوره توجیهی داوری اسکواش به صورت مجازي در سامانه ستاو برگزار مي گردد.

قابل توجه مديران محترم تربيت بدني دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور:

با توجه به شرایط حاكم بر جامعه در پی شیوع ویروس كووید 19و ضرورت آگاهی بخشی و ارتقای دانش فنی و مدیریتی منابع انسانی شاغل در ورزش دانشجویی، انجمن اسکواش این اداره كل در نظر دارد"دوره توجیهی داوری اسکواش" را براي كارشناسان ، مديران و مربيان دانشگاهي برگزار نمايد.

به اطلاع مي رساند اين دوره در تاریخ 2 آذر ماه 1399 در فضای مجازی برگزار مي گردد. لطفا ضمن اطلاع رسانی به افراد واجد شرایط برای حضور در كارگاه مذكور،تاكید نمایید حداكثر تا تاریخ 99/09/01 جهت ثبت نام از طریق لینك مستقیم  سامانه ستاو (https://setav.ir/course/38) اقدام نمایند. شایان ذكر است دوره مذكور برای تمامی مدیران، كارشناسان و مربیان شاغل در ادارات تربیت بدنی دانشگاه ها مجاز می باشد كه پس از طی مراحل ثبت نام اولیه و درج اعلام آمادگی، از طریق مسئول انجمن شطرنج (آقای دکتر فرضعلی پور- 09143402330) تاییدیه حضور در دوره مذكور صادر خواهد شد.

به منظور اطلاع از نحوه حضور در كارگاه مذكور  به بخشنامه پيوست مراجعه نماييد.

بخشنامه

لینک ثبت نام

مطلب قبلی حمید نظری دانشجوی دانشگاه شهیدبهشتی در مسابقات قهرمانی تکواندو آسیایی، مقام نایب‌ قهرمانی را کسب کرد.
مطلب بعدی اصلاحیه زمان برگزاری مسابقات شطرنج همگانی آنلاین دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور